Eskişehir'de üniversite profesörünün şüpheli ölümü!

Eskişehir Teknik Üniversitesi'nde görevli Prof. Dr. Bekir Karasu'nun 5 gün önce kaybolmasıyla başlayan arama çalışmaları sonucunda, Porsuk Çayı'nda elleri iple bağlanmış halde cesedi bulundu. Polis, olayı cinayet olarak değerlendirerek soruşturma başlattı ve ceset, otopsi için hastaneye gönderildi.
Kaynak: DHA
|
01 Temmuz 2024, Pazartesi - 21:28
Eskişehir'de üniversite profesörünün şüpheli ölümü!

Eskişehir'de 5 gün önce evinden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan Eskişehir Teknik Üniversitesi'nde (ESTÜ) görevli öğretim üyesi Prof. Dr. Bekir Karasu'nun cesedi Porsuk Çayı'nda bulundu. 59 yaşındaki Prof. Dr. Bekir Karasu'nun elleri iple bağlanmış halde bulunan cesedi, Eskişehir Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü'nde görevliydi.

Prof. Dr. Bekir Karasu, geçen 27 Haziran'da evinden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamamış, ailesi ve yakınları tarafından kayıp başvurusunda bulunulmuştu. Polis ekipleri, Karasu'ya ait aracın son olarak Odunpazarı ilçesine bağlı Büyükdere Mahallesi'ndeki Nabi Avcı Bulvarı'ndan geçtiğini belirlemişti. Mobese görüntülerinin yanı sıra cep telefonu sinyallerini takip eden polis ekipleri, arama çalışmalarını Karacaşehir Mahallesi'nde yoğunlaştırmıştı.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, Prof. Dr. Karasu'nun Porsuk Çayı'nda ellerinin iple bağlı halde bulunduğu belirlendi. Karasu'nun cesedi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gönderilerek kesin ölüm nedeni için otopsi yapılmak üzere teslim edildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2145589/eskisehirde-universite-profesorunun-supheli-olumu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.