Mansur Yavaş ve Gürsel Baran'dan Van Gölü paylaşımı

ABB Başkanı Mansur Yavaş ve ATO Başkanı Gürsel Baran, Van Gölü'nün uzaydan çekilen fotoğrafının NASA tarafından yapılan yarışmada birinci olmasından duydukları mutlulukları paylaştı.
Ankara Masası
|
13 Nisan 2021, Salı - 19:56
Mansur Yavaş ve Gürsel Baran'dan Van Gölü paylaşımı

ABD Havacılık ve Uzay Ajansının (NASA) düzenlediği "Dünya Turnuvası" adlı çevrim içi fotoğraf yarışmasında Van Gölü'nün uzaydan çekilmiş fotoğrafı birinci oldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kazanılan başarıyla ilgili "NASA tarafından düzenlenen online fotoğraf yarışmasında Van Gölü'nün uzaydan çekilen fotoğrafının birinci olmasından büyük bir mutluluk duydum. Ülkemize ait güzelliklerin dünya çapında ilgi görmesi, bizlere bu değerlere sahip çıkmamız gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor." paylaşımında bulundu.

"Büyük mutluluk ve gurur duydum"

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran da Van Gölü'nün fotoğrafının birinci olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirtirken "ABD Havacılık ve Uzay Ajansı NASA’nın düzenlediği yarışmada #VanGölü ’nün uzaydan çekilen fotoğrafının birinci olmasından büyük mutluluk ve gurur duydum. En doğusundan en batısına her bir noktası ayrı güzellik taşıyan ülkemizin bütün değerleri birinciliği hak ediyor." diye yazdı.

Ne olmuştu?

ABD Havacılık ve Uzay Ajansının (NASA) düzenlediği "Dünya Turnuvası" adlı çevrim içi fotoğraf yarışması, bu yıl 8 Mart'ta 32 kareyle görücüye çıktı.

Yarışmada, Van Gölü'nün uzaydan çekilen fotoğrafı ve "Hareketli Yıldızlar" başlıklı fotoğraf, finale kalan iki fotoğraf oldu.

"earthobservatory.nasa.gov/tournament-earth" internet sitesindeki oylama, ABD yerel saatiyle 12 Nisan saat 12.00'de sona erdi.

Van Gölü'nün fotoğrafı ipi göğüsleyen taraf oldu.

http://ankaramasasi.com/haber/709523/mansur-yavas-ve-gursel-barandan-van-golu-paylasimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.