Sincan’da her gün ‘Mahalle Meclis Toplantıları’ düzenleniyor

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan “Önce İnsan Öncü Sincan” anlayışıyla başlattıkları mahalle turlarına devam ediyor. Her gün bir mahalleyi ziyaret eden Başkan Ercan vatandaşın sesine kulak veriyor, kendisine yöneltilen soruları cevaplıyor.
Zeliha Demirci
|
15 Eylül 2021, Çarşamba - 15:10
Sincan’da her gün ‘Mahalle Meclis Toplantıları’ düzenleniyor

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan her gün bir mahalleyi ziyaret ediyor, vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunuyor. Halkın ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve isteklerini dinlemek amacıyla “Mahalle Meclis Toplantıları” düzenleyen Murat Ercan, Saraycık Mahallesi, Gökçek Mahallesi, Selçuklu Mahallesi, Atatürk Mahallesi, Mustafa Kemal Mahallesi, Gazi Osman Paşa mahallesi ve Mareşal Çakmak Mahallesi sakinleriyle buluştu.

Başkan Ercan Mahalle Meclis Toplantıları öncesinde mahalle muhtarlarıylaistişare yaptı. Ardından mahalle sakinlerinin sesine kulak verdi. Toplantılarda ilçede gerçekleştirilen çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi veren Başkan Ercan kendisine yöneltilen soruları cevapladı, istekleri tek tek not aldı.

Başkan Ercan konuşmasında, “Vatandaşlarımızın taleplerini doğru değerlendirmek ve yerinde çözümü için mahalle turlarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın gönlünden geçenleri can kulağıyla dinliyor, Sincanımız’ın yarınlarına hemşehrilerimizle beraber karar veriyoruz. Yoğun katılımlarla geçen toplantılarımızda fikirlerini ve isteklerini ileten mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. Mahalle Meclisimizde söylenen her bir söz, Sincanımız’ın yarınlarının temelini oluşturacaktır.” ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/1007458/sincanda-her-gun-mahalle-meclis-toplantilari-duzenleniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.