Mansur Yavaş'tan teleferiklerle ilgili açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, teleferik eleştirilerine Ankapark üzerinden cevap verdi.
Ankara Masası
|
24 Kasım 2021, Çarşamba - 00:35
Mansur Yavaş'tan teleferiklerle ilgili açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Keçiören'de uzun süredir çalışmayan teleferik üzerinden yapılan eleştiriler hakkında açıklamalarda bulundu.

Teleferiğin valilik tarafından kapatıldığını belirten Yavaş " 1,5 yıldır kapalı kalması nedeniyle halatlarda sıkıntı var. 0'dan yeniden oraların bakımı yapılıyor. Bakımı yapılır yapılmaz açılacak. Pandemi döneminde teleferik çalışsaydı 2 kişi için çalışacaktı. En fazla iki kişi binebiliyordu." dedi.

" O teleferiği de bir konuşalım"

Yavaş, Ankapark içine yapılan ve parası ödenen teleferik projesini gündeme taşırken şunları söyledi;

Teleferik deyince bir de şu teleferiği konuşalım. Hani hayvanat bahçesi yapılacak, Ankapark'ın içinden geçecek bir teleferik var. Yüzde yüzü bitmiş gibi, yüzde 90 hak ediş ödenmiş. Mahkemede çürüyor. O teleferiği de bir konuşalım. Verdik savcılığa. bunları şimdi, Gökçek döneminin iyi şeylerini  tabi siz onu konuşacaksınız. Biz de yanlış olanlarını konuşacağız. Çünkü bizim tercihimiz farklı. Bir yerde bir acil ihtiyaç varken,  bize göre insan sağlığı ihtiyacı varken, insan hayatını önemseyecek şey varken, ben gidip de boşa para yatırmam. Hacettepe'nin orada kızlar, her gün el sallayıp da oradan araçlara binip gitmek zorundayken, ben oraya o otobüsü gönderiyorum. Ben onu görüyorum oradan. Benim için öncelik o. Tercihlerimizde çok çok farklılıklar var.

http://ankaramasasi.com/haber/1134831/mansur-yavastan-teleferiklerle-ilgili-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
ülküdaş
24 Kasım 2021, 10:32
başggaan bu teleferik de gökçek projesi değil mi, hadi yıkalım gitsin sana külfet oluyordur, tellerine de gökçek dönemi kalifiye çalışanlarına çamaşır astırır halka hizmet eder, algıcılık oynarız, nasıl iyi fikir değil mi