Fethi Yaşar, Sivil Toplum Dostu Beratı'na layık görüldü

Dünya Gönüllüler Günü nedeniyle Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformu tarafından düzenlenen “Üstün Hizmet ve Başarı Ödülleri” sahiplerini buldu. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Sivil Toplum Dostu Beratı’na layık görüldü.
Ankara Masası
|
06 Aralık 2021, Pazartesi - 10:01
Fethi Yaşar, Sivil Toplum Dostu Beratı'na layık görüldü

Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (ASTOP) tarafından düzenlenen “Üstün Hizmet ve Başarı Ödülleri” sahiplerini buldu. Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda gerçekleşen ödül törenin; Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ATO Başkanı Gürsel Baran, ASTOP Onursal Başkanı Veli Sarıtoprak ile iş ve siyaset dünyasından isimler katıldı.

“Demokrasi gönüllülerle güçlenir”

Törende STK’lara vermiş olduğu desteklerden ötürü Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Sivil Toplum Dostu Beratı’na layık görüldü.

Ödülü almaktan dolayı onur duyduğunu söyleyen Başkan Fethi Yaşar, gönüllülüğün içten gelen bir duygu olduğunun altını çizdi. "Gönüllülükte bireysel çıkar değil, toplumun çıkarı vardır. Herkes gönüllü olamaz. Sadece toplumda değil, ailenin fertleri arasında da bu farklılıklar görülür. Ülkemizde bazı sorunların aşılabilmesi için gönüllülüğün güçlenmesi gerekmektedir." diye konuşan Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, sivil ve yerel idarelerin güzelliklerini gönüllülerin topluma taşıyabileceğini, yanlışlıklarına da karşı koyabileceğini söyledi. 

"Doğaya gönüllüdür insanlar, çevreye gönüllüdür" diyen Başkan Yaşar, sözlerine şunları ekledi:  "Yaptığı çalışmalarla topluma fayda sağlayan ve toplumun sağlıklı gelişimine katkı sunan tüm katılımcıların Gönüllüler Günü’nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum."

Başarı Beratlarını Başkan Yaşar verdi

Program, Veli Sarıtoprak Özel Ödülleri ile devam etti. Ödüle layık görülen “İlaç Bilinci Geliştirme ve Akıllı İlaç Derneği” adına Prof. Dr. İsmail Balık ve “Gençlerbirliği İşadamları Derneği” yönetim kurulu adına Sinan Aydın “Üstün Hizmet ve Başarı Beratı” ödüllerini Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın elinden aldı.

http://ankaramasasi.com/haber/1158063/fethi-yasar-sivil-toplum-dostu-beratina-layik-goruldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.