Yetkin Öztürk'ten AK Parti üyeliği açıklaması

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, “Ablam AK Parti üyesi çıktı. Hepimiz şok olduk. Araştırdık ki kendisi bir telefon bayisinden telefon aldıktan sonra olmuş. Dolayısıyla kendi öz ablam AK Parti üyesi çıktı bilgisi dışında…” dedi.
Zeliha Demirci
|
26 Ocak 2022, Çarşamba - 00:06
Yetkin Öztürk'ten AK Parti üyeliği açıklaması

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in sorularını yanıtladı.

İYİ Parti’nin ilk kuruluş günlerinde yaşanan bir olaydan bahseden Öztürk, “İlk kurduğumuzda bize FETÖ'cü dediklerinden insanlar parti kuruluşunda maalesef gelmediler. Mecbur çekirdek ailemize döndük. Ablalarım, kardeşim, yeğenlerim bütün kurmaylarımızın yakınlarını üye yapıp yönetim kurulu oluşturacağız. Ablam AK Parti üyesi çıktı. Hepimiz şok olduk. Araştırdık ki kendisi bir telefon bayisinden telefon aldıktan sonra olmuş. Dolayısıyla kendi öz ablam AK Parti üyesi çıktı bilgisi dışında. Adliyeye istifa ettirerek partimizin üyesi yaptık. Buda benim yaşadığım hadiselerden birisidir.” dedi.

"Biz Ankara'nın her yerinde görünür haldeyiz"

Üyelerinin hepsinin gerçek olduğunu belirten Öztürk, “Sanal ya da şişirme değildir. Aktiftir sahadadır. Şuan Ankara'da 66 bin üyeyi geçtik. Bu çalışırsanız, vatandaşa temas ederseniz olur. Ben il başkanlığında 4'üncü yılımdayım. İnanın bir gün dahi oturmadım. Sabah kahvaltı ile başlarım programa, öğlen gün ortasında gideceğim ilçeler varsa ziyaret ederim, akşam randevuları var. Yetiştiremiyorsam 9-10'a kadar ilde çalışmaya devam ederim. Bu haftanın 7 günüdür. 4 yıldır bu tempoyu bir gün dahi aşağı çekmedim. Biz Ankara'nın her yerinde görünür haldeyiz. 957 köyümüzün 700'ünü gezdik. Vatandaşlarımıza gerçekten dokunuyoruz. 66 bin üyeyle de şuan neler yapıyorsunuz derseniz de son aşamaya geldik sandık güvenliği ile ilgili Ankara'da partimizin 102 tane sadık güvenliğiyle ilgili eğitimcimizi yetiştirdik. Bu arkadaşlarımız ilçelerde sandık eğitimi veriyorlar.” şeklinde konuştu.

"10-15 arası ilçe kazanacağız"

Yetkin şöyle devam etti: “Türkiye genelinde yaptırdığımız son anket, kasım sonundaki aralığın ilk haftası öğrendiğimiz anket Türkiye geneli yüzde 19'8, Ankara'da yüzde 23. Oldukça iyi gidiyoruz. Kısa hedefimiz Ankara'da hazirana kadar yüzde 30'dur. Şuan da yüzde 23. Ankara'da 2-3 ilçede birinci partiyiz. Oldukça iyi gidiyoruz. Bizi takip etmeye devam etsin vatandaşlarımız. 10-15 arası ilçe belediyesi kazanacağımız buran tarihe not olarak düşmek istiyorum.”

http://ankaramasasi.com/haber/1261157/yetkin-ozturkten-ak-parti-uyeligi-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
Şinaloglu
30 Mayıs 2022, 00:29
Vatandaşa nasılsın dokunuyorsun, Kocaeli vekiliniz gibi mi acaba???