Sincan başarıya koşuyor

Sincan Belediyespor sahasında ağırladığı Bartınspor'u 2-1 mağlup etti. Puanını 30 yapan Belediyespor, haftaya Çankırıspor ile deplasmanda buluşacak
Ecem Çetin
|
28 Şubat 2022, Pazartesi - 12:48
Sincan başarıya koşuyor

Sincan Belediyespor, bu hafta sahasında  Bartınspor ile karşı karşıya geldi. Sincan Belediyespor müsabakadan 2-1 galibiyetle ayrıldı. 

Puanını 30 yapan Sincan Belediyespor, Bartınspor’un 1 puan önünde haftayı lider tamamladı.

Sincan halkının büyük ilgi gösterdiği müsabakayı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun da katıldı. 

Karşılaşma öncesi sporcuları ziyaret ederek destek olan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan maç sonunda da sahaya inerek teknik heyeti ve futbolcuları tebrik etti.  

Ligin en önemli maçlarından birine çıkan Sincan Belediyespor maça iyi başladı. Eşref ve Barışla pozisyonlara giren Sincan Belediyespor golü bulamadı. Dakikalar 39’u gösterdiğinde Bartınspor sağ kanattan serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşta ceza sahası içine atılan ortayı Bartınspor adına Mahsum Kara gole çevirerek takımını 0-1 öne geçirdi.

İkinci yarı da Sincan Belediyespor tekrar pozisyonlar yakalamaya başladı. Dakika 50’de savunma arkasına harika bir pas atan Fehmi Arslan topu Ömer Sunar ile buluşturdu. Ömer skoru 1-1’ e getirdi.

Sincan Belediyespor’da oyuna yeni giren Fatih Özaydın ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. 74. dakikada takım 10 kişi devam etti. Buna rağmen 76. dakikada Arda Karademir ceza sahası dışından muhteşem golüyle skoru 2-1’e getirdi. 10 kişi müsabakaya devam eden Sincan Belediyespor skoru korumasını bildi ve sahadan 2-1 galip ayrılarak liderlik koltuğuna tekrar oturdu. 

Sincan Belediyespor haftaya 1074 Çankırıspor deplasmanına gidecek. 6 Mart Pazar günü saat 14:00’ te oynanacak olan müsabakada mutlak hedefi üç puan olan Sincan Belediyespor şimdiden hazırlıklarına başladı.

http://ankaramasasi.com/haber/1328381/sincan-basariya-kosuyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.