Ali Koç yarın basın toplantısı yapacak

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç cuma günü saat 15.00'te basın toplantısı yapacak. Gündemde; hakem depremi, yeni hoca ve naklen yayın ihalesi var. Koç, listesinde 4 teknik direktör bulunan sarı-lacivertlilerde gelecek sezon takımın başına getirilecek ismin müjdesinin verilebilir.
Ankara Masası
|
10 Mart 2022, Perşembe - 11:07
Ali Koç yarın basın toplantısı yapacak

Fenerbahçe, kulüp başkanı Ali Koç'un basın toplantısı düzenleyeceğini duyurdu. Ülker Stadı 1907 Tribünü'nde yapılacak toplantı saat 15.00'te başlayacak. Uzun süredir sessizliğini koruyan Ali Koç'un gündeminde üç önemli madde olacak.

Koç’un gündeminde 3 ana başlık var

İlki MHK'nin 13 hakem ile ilgili aldığı 'sezon sonuna kadar maç yönetmeme' kararı. Diğeri futbol takımında gelecek sezon takımın başına getirilecek yeni teknik direktör. Koç'un camiaya yeni teknik direktörle ilgili müjdeyi verebileceği belirtiliyor. Başkanın yayın ihalesiyle ilgili olarak Fenerbahçe'nin görüşlerini aktarması da bekleniyor.

Favori Löw

Yeni teknik direktör için Fenerbahçe'de en güçlü aday Joachim Löw... Teknik direktörlük için üç de yedek aday var. Ali Koç 'un Alman teknik adam ile yapılan görüşmelerde anlaşma aşamasına geldiği dile getiriliyor.

Boşta olan 62 yaşındaki çalıştırıcının, Fenerbahçe’nin maçlarını takip ettiği ve ekibiyle birlikte gelecek sezon için kadro ve transfer planlamasına başladığı konuşuluyor.

Teknik direktörlük için 3 yedek aday


Alman basını, Löw'ün Fenerbahçe'ye gideceği konusunda hala çekimser... Kanarya'da yedek listede ise Jorge Jesus, Bielsa ve Daniel Farke'nin adı geçiyor.

Koç'un Löw ile görüşmek için gittiği Almanya'da Farke ile de bir araya geldiği iddia edildi. 45 yaşındaki Farke, Krasnodar'dan savaş nedeniyle ayrılmıştı.


http://ankaramasasi.com/haber/1353904/ali-koc-yarin-basin-toplantisi-yapacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.