Feramuz Üstün: "Altında kimsenin olmadığını göstermek için 6’lı masayı camdan yaptıracağız"

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, iktidarın 6’lı masanın altında 7. ortak HDP saklanıyor iddialarına karşılık “ Masayı camdan yapacağız aşağıda kimsenin olmadığını göstermek için. Ama masayı şeffaf da yapmış olsak toprağın altına gömdüler diyecekler” dedi.
Ankara Masası
|
26 Nisan 2022, Salı - 16:40
Feramuz Üstün: "Altında kimsenin olmadığını göstermek için 6’lı masayı camdan yaptıracağız"

Feramuz Üstün, Ankara Masası canlı yayınında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik’in sorularını cevapladı.

AK Parti'den istifa sürecini anlatan Üstün, “İstifamı hızlandıran gelişme Abdullah Öcalan'dan oy istendiği dönemdir” ifadesini kullandı.

“AK Parti Abdullah Öcalan’dan oy istedi, Bahçeli sessiz kaldı”

“ Zaten bir çok rahatsızlığım vardı ama o gün şunu anladım ki ihtiyaç duyulduğu zaman beraber olunmayacak kimse yokmuş demek ki. Bu duruma Devlet Bahçeli'de sessiz kalmıştı.” diyen Üstün, şöyle devam etti:

"Abdullah Öcalan’dan oy isteyen başkası HDP’li olmakla suçlayamaz”

“Abdullah Öcalan'ın bizzat kendisinden, HDP'den falan değil bizzat kendisinden oy istendiği gün bunu AK Partili ve MHP'li tabandaki kardeşlerimde ellerini vicdanlarına koysunlar ve düşünsünler. Bu nasıl bir şeydir? Abdullah Öcalan'ın bizzat kendisinden oy istemek nedir? Bundan sonra kalkıp başkalarını HDP'li, PKK'lı olmakla suçlamak nedir?”

“Altında HDP olmadığı görünsün diye camdan 6’lı masa yaptıracağız”

Teröristbaşı Abdullah Öcalan'dan bizzat oy istemiş bir kişinin başka birisini Meclis'te HDP'yle görüşüyor diye eleştiremeyeceğini savunan Üstün, şu şekilde konuştu:

“Kırmızı plakayla gezen, maaş verdiğiniz insanlarla niye beraber merhabalaşıyorsunuz diye suçlamaya haddi yoktur. Bu iki yüzlülük, tutarsızlık gençlerimizin de psikolojisini bozuyor. Bu 6'lı masa diyorlar ya, biz 29 Mayıs'ta Gelecek Partisi olarak biz düzenleyeceğiz. Bilsem ki samimi olarak söylüyorlar. Masayı camdan yapacağız aşağıda kimsenin olmadığını göstermek için. Ama masayı şeffaf da yapmış olsak toprağın altına gömdüler diyecekler.”

http://ankaramasasi.com/haber/1450814/feramuz-ustun-altinda-kimsenin-olmadigini-gostermek-icin-6li-masayi-camdan-yaptiracagiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.