Ters yöne giren motosiklete araba çarptı

Antalya ilinin Manavgat ilçesinde ters yönde seyir hâlinde olan motosikletin otomobil ile yüz yüze çarpışması sonucu yaşanan trafik kazasında motosikleti kullanan baba ile arkasında taşıdığı oğlu yaralandı. Belki de kask sayesinde hayatta kalan baba ile oğulun kaza anları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Mevlüt Peker
|
20 Temmuz 2022, Çarşamba - 16:15
Ters yöne giren motosiklete araba çarptı

Trafik kazası, Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Side Mahallesi Cennetler mevki Fatih Sultan Mehmet Bulvarında yaşandı.

AVM’den çıktıktan sonra yolu kısaltmak için ters yönde seyreden Ali E’nin idaresindeki 07 ANC 873 plakalı motosiklet, Fatih Sultan Mehmet Bulvarına 1531 sokaktan çıkan Tatiana B. idaresindeki 07 LEE 72 plakalı otomobille çarpıştı.

Trafik kazasında motosiklet sürücüsü Ali E. ile motosikletin önünde oturan 9 yaşındaki oğlu İ.E. yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Çağrı Merkezi’nin olay yerine yönlendirdiği sağlık ekibinin yaptığı müdahale sonrası ambulansa alınarak hastaneye götürüldü.

Güvenlik kamerası kaydetti

Bulvar üzerinde yer alan iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen trafik kazasında, motosikletin ters yönde ilerlediği, motosikletteki baba ile oğlunun başlarındaki kask sayesinde kazayı daha iyi şartlarda atlattıkları görüldü.

http://ankaramasasi.com/haber/1664516/ters-yone-giren-motosiklete-araba-carpti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.