Ters yola girdi, motosikletliyi ezip kaçtı!

Antalya’da bir sürücü, yolunu 200 metre kısaltabilmek için ters yöne girerek 60 yaşındaki motosikletliye çarpıp kaçtı. Hayatını kaybeden adamın daha bu sabah jandarmadan tebrik aldığı öğrenildi. Barda saklanan sürücü ise yakalanarak gözaltına alındı.
Mevlüt Peker
|
22 Temmuz 2022, Cuma - 17:07
Ters yola girdi, motosikletliyi ezip kaçtı!

Kaza Manavgat-Alanya D-400 Karayolu Kızılot Mahallesi’nde yaşandı. Ters yönden gelen Alper Adlım isimli sürücünün idaresindeki 20 AS 503 plakalı otomobil, Manavgat istikametinden Alanya istikametine giden 60 yaşındaki Ahmet Varol’un idaresindeki 07 LOP 87 plakalı motosiklete çarptı.

Kazada 60 yaşındaki motosiklet sürücüsü Ahmet Varol, olay yerinde yaşamını yitirirken motosiklete çarpan sürücü Alper Adlım otomobili ile olay yerinden kaçtı. Ahmet Varol’un naaşı, Jandarma Olay Yeri İnceleme ekibinin çalışmaları sonrası Manavgat Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Barda saklanırken yakalandı

Trafik kazası sonrası kaçan otomobil ise kazayı gören vatandaşların verdiği bilgiler ışığında Çenger Jandarma Karakoluna bağlı ekipler tarafından, kaza noktasına 500 metre mesafede deniz kenarında bulundu.

Aracın sürücüsü Alper Adlım ise bar içerisinde saklanırken ekipler tarafından yakalandı.

Jandarma ekipleri tarafından ekip otosuna alınan Alper Adlım, ömrü boyunca bir kez bile karakola gitmediğini, başına nasıl böyle bir şey geldiğini anlayamadığını ifade etti.

Alper Adlım’ın işyerine bırakmak için kaza öncesi D-400 Karayolundan kadın misafirini otomobiliyle aldığı, 200 metre fazla kâr etmek için ters yöne girdiği bildirildi.

Sabah tebrik almış

Kazada hayatını kaybeden Ahmet Varol’un daha bu sabah Manavgat Bölge Trafik İstasyon Amirliği ekiplerince D-400 Karayolu Kızılağaç mevkiinde trafik kontrolü kapsamında durdurulduğu, kask dâhil hiçbir eksiği bulunmadığı için tebrik edilerek uğurlandığı öğrenildi.

http://ankaramasasi.com/haber/1668032/ters-yola-girdi-motosikletliyi-ezip-kacti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.