Yok böyle dikkatsizlik! Bir anda yola fırladı

Sakarya’da iki minibüs arasından bir anda yola fırlayan kadına hafif ticari araç çarptı. KGYS kameralarının kaydettiği kazada hafif ticari araç sürücüsünün yapabileceği hiçbir şeyin olmadığı görüldü.
Mevlüt Peker
|
22 Temmuz 2022, Cuma - 12:14
Yok böyle dikkatsizlik! Bir anda yola fırladı

Sakarya’da kural ihlalleri ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazaları KGYS (Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi) kameraları tarafından kaydedildi.

İlk kaza akıllara durgunluk verecek türden. Park halindeki iki minibüsün arasından bir anda yola fırlayan genç kadına, hafif ticari araç çarptı. Kadın çarpmanın etkisiyle refüje savrulurken, araç sürücüsünün yapabilecek hiçbir şeyinin olmadığı görüldü.

Sakarya'da 7/24 kesintisiz kayıtta olan Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi (KGYS) kameralarına Haziran ayında yaşanan trafik kazaları kaydedildi.

Sisteme kaydedilen trafik kazaları, benzerlerinin tekrarlanmaması amacıyla Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından EGM’nin resmî internet sitesinde yayınlandı.

Sakarya’nın iki farklı noktasında yaşanan trafik kazalarının kural ihlali ve dikkatsizlik kaynaklı olduğu görüldü.

İlk görüntü ise “Bu kadar olmaz” denilecek türden. Genç bir kadın, ilk kural ihlali olarak duran iki minibüsün arasından geçti. İkinci kural ihlali ise yolu kontrol etmeden bir anda fırlayarak trafik kazasına neden oldu. Kazayı kurtarabilecek hiçbir şeyi olmayan hafif ticari araç sürücüsü, yola fırlayan kadına çarptı. Kadın refüje savruldu.

Diğer görüntüde ise duble yol üzerinde ilerleyen midibüse, hemen arkasından gelen otobüs çarptı ve kontrolden çıkan midibüs karşı şeride geçti. Bu sırada karşı şeridin boş olması muhtemel facianın atlatıldığı anlamına geliyordu.

http://ankaramasasi.com/haber/1667636/yok-boyle-dikkatsizlik-bir-anda-yola-firladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.