Pursaklar'da yaz konserleri devam ediyor

Pursaklar Belediyesi, düzenlediği yaz konserlerinde vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor
Ecem Çetin
|
07 Ağustos 2022, Pazar - 13:58
Pursaklar'da yaz konserleri devam ediyor

Pursaklar Belediyesi, düzenlediği yaz konserlerinde, vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor. 

Şehit Salim Akgül Parkı Amfi Tiyatrosu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen konserlerde birbirinden değerli ünlü şarkıcılar da sahne alıyor. 

Pursaklar Yaz Konserlerinin ikinci haftasında sahneyi Asena Bilge Atalay ve Mustafa Özcan alırken, genç yeteneklere de fırsatın verildiği konsere yoğun ilgi gösteren müzik severler, keyif dolu bir yaz akşamı geçirme fırsatı buldu.

Konsere, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin,  Ak Parti Ankara Milletvekili Orhan Yegin, Ak Parti Pursaklar İlçe Başkanı Servet Türkayık, Pursaklar Belediye Başkan Vekili Ahmet Öztürk ve belediye başkan yardımcıları da katıldı . 

"Bu güzel etkileşimden çok büyük keyif alıyoruz"

Pursaklar Yaz Konserleri ile vatandaşların keyif dolu bir akşam yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "İlçemizde hemşehrilerimizin kültür ve sanatla iç içe olabilmeleri için birbirinden farklı etkinliklerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Pursaklar yaz konserlerimize katılım çok iyi. Hemşerilerimizim teveccühü takdire şayan. Bu güzel etkileşimden çok büyük keyif alıyoruz. Önümüzdeki hafta Cumartesi de Pursaklar yaz konserleri, birbirinden değerli sanatçılarımızla devam edecek. Tüm hemşehrilerimizi bu büyük coşkuyu yaşamaya davet ediyorum’’ dedi.

http://ankaramasasi.com/haber/1698171/pursaklarda-yaz-konserleri-devam-ediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.