Özkan,''Aday yoksa kampanya yoktur''

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörlüğünü yapan yazar Necati Özkan, muhalefet partilerine dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Özkan,''Muhalefet partilerinin artık hızla aday ilanına geçmesi şart,fazla gecikme iktidar bileşenlerinin işine yarar.'' dedi.
Onur Çetinkaya
|
22 Ağustos 2022, Pazartesi - 11:42
Özkan,''Aday yoksa kampanya yoktur''

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 2019 seçimlerinde kampanya direktörlüğünü yapan Necati Özkan, 2023 seçimlerine dair bir yazı paylaştı.

2023 seçimlerinde oy kullanma hakkına sahip olacak 64 milyon seçmenin yaklaşık 16 milyonunun kendilerini hala “kararsız” veya “oy kullanmayacak” seçmen olarak ifade ettiğini dile getiren Necati Özkan, Yaklaşık 9 aylık bir sürenin kaldığını belirten Özkan, 6'lı masa liderlerine uyarıda bulundu.  

''Aday yoksa kampanya yoktur''

Muhalefet partilerinin ortak çözüm önerilerinin netleşmediğini söyleyen Özkan, 
altılı masa adayının belirlemesi gerektiğini dile getirdi,"Aday yoksa kampanya yoktur" ifadelerini kullandı. 

Siyasette ve seçimlerde zamanlamaya vurgu yapan Necati Özkan ''Çok partili bir kampanyanın sonuç alabilmesi için çok erken başlamak gerekir. '' dedi.

Özkan,aday belirleme sürecinin gecikmesinin ise iktidar partisine yaradığını belirtti,''Muhalefet partilerinin artık detayları tamamlayıp hızla aday ilanına geçmesi şart.Muhalefetin daha fazla gecikmesi iktidar bileşenlerinin işine yarar.'' ifadelerine yer verdi.


http://ankaramasasi.com/haber/1733690/ozkanaday-yoksa-kampanya-yoktur
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.