Karamollaoğlu'ndan Cumhurbaşkanlığı adayı açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı gündemine dair açıklamada bulundu.Karamollaoğlu,''Kılıçdaroğlu’nun adaylığı güçlü bir ihtimal olabilir'' dedi.
Onur Çetinkaya
|
24 Ağustos 2022, Çarşamba - 09:44
Karamollaoğlu'ndan Cumhurbaşkanlığı adayı açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, konuk olduğu programda  2023'te gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve 6'lı masanın çıkaracağı ortak adaylığa ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

''Kılıçdaroğlu’nun adaylığı güçlü bir ihtimal olabilir''

Karamollaoğlu,  Kılıçdaroğlu'nun altılı masanın cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağı yönündeki soruya ise, ''Güçlü bir ihtimal de olabilir. Ama bir ihtimal biz Kılıçdaroğlu da dahil altı partinin liderleri, biz bunu seçim tarihi ilan edildikten sonra ilan edeceğiz." ifadelerini kullandı.


CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, DEVA, Gelecek ve Saadet Partisi liderlerinin bir araya geldiği, 12 Şubat’ta başlayan ve ‘altılı masa’ adı verilen toplantıların ilk turunun sonuncusu düzenlendi. 

21 Ağustos'ta Saadet Partisi ev sahipliğinde yapılan toplantı sonrası yayımlanan açıklamada ‘kararlılık ve umut’ mesajları verildi.

http://ankaramasasi.com/haber/1736835/karamollaoglundan-cumhurbaskanligi-adayi-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.