AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Kılıçdaroğlu açıklaması

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Merkezi'ndeki toplantının ardından açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun iddialarını değerlendiren Çelik,"Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'de cari açığın kapatılması için uyuşturucu ticareti yapıldığı' iddiasıyla Türk siyasetinin en utanç verici açıklamasına şahit oluyoruz. " dedi.
Onur Çetinkaya
|
01 Kasım 2022, Salı - 12:56
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Kılıçdaroğlu açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın milletvekilleri ile kahvaltılı basın toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan parti sözcüsü Çelik, Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerine yönelik konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiası 

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Kılıçdaroğlu, Türkiye'de cari açığın kapatılması için uyuşturucu ticareti yapılıyor  açıklamasıyla Türk siyasi hayatının en vahim açıklamasına imza attı." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun polis teşkilatından  özür dilemesi gerektiğini söyleyen Çelik, "CHP liderinin söylediği sözlerin nereye gittiğine çok dikkat etmesi gerekiyor. Bunun adı demokratik muhalefet değil, yıkım siyasetidir. Bu konu tabii ki yargıya taşınacak." diye konuştu.

Mahir ünal'ın görevden ayrılması

AK Parti  Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ın grup başkanvekilliğinden "affını istemesiyle" ilgili değerlendirmede bulunan Ömer Çelik, "Dün bazı değişiklikler oldu. Sayın Mahir Ünal'a teşekkür ediyoruz. Özlem Zengin Hanım aday gösterildi. Bundan sonraki çalışmalarından kuşkumuz yok." açıklamasını yaptı.

Partilere 'başörtüsü' ziyareti gerçekleşecek 

Anayasa düzenlemesine ilişkin konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik " Bazı siyasi partilere ziyaretler olacak. Biz düzenlememizin Meclis'ten geçeceğini düşünüyor, eğer geçmez de referanduma giderse kuşkusuz ezici bir çoğunlukla kabul edilecektir'' ifadesini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/1892037/ak-parti-sozcusu-celikten-kilicdaroglu-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.