Özcan: Mansur Yavaş geri vites yaptı

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Partili belediyelerin sosyal yardımları üstlenmeleri kararından sonra Ankara Büyükşehir Belediyesinin sosyal yardımlara devam kararı almasını "geri vites" olarak yorumladı.
Editör
|
01 Kasım 2022, Salı - 20:26
Özcan: Mansur Yavaş geri vites yaptı

Ankara'da suya yapılan zam sonrası su tarifelerinin AK Parti ve MHP grubu tarafından yeniden Ankara Büyükşehir Belediye Meclisine getirilmesi ve ardından zamdan yüzde 50 indirime gidilmesi sonrası Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ASKİ'nin zarar edeceğini ileri sürerek sosyal yardımları bir bir keseceklerini duyurmuş ve sorumlusunun AK Parti ve MHP grupları olduğunu söylemişti.

Mansur Yavaş'ın "sosyal yardımları keseceğim" çıkışı sonrası AK Partili ve MHP'li belediyeler ise "sosyal yardımları biz üstleneceğiz" kararlılığını ortaya koymuştu.

Son olarak Mansur Yavaş, sosyal yardımların devam edeceğini duyurdu.

Tüm bu gelişmelerin ardından AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Mansur Yavaş'ın nasıl oldu da bir anda kaynak bulduğunu sordu.

Hakan Han Özcan, "Su faturalarında yüzde 50 indirim kararı almamızın ardından, maliyetler yüzünden sosyal yardımları keseceğini duyuran CHP’li Mansur Yavaş, sosyal yardımları Ak Belediyelerimizin yapma kararlılığını görünce geri vites yapmış." dedi.

Özcan, Mansur Yavaş'a şu soruları yöneltti:

"Kaynak bir anda mı ortaya çıktı? Yardım alan vatandaşlarımıza Ak Belediyelerimizi adres gösterirken ne oldu da bir anda vazgeçtiniz? AK belediyelerimiz bu yardımları üstlenip hodri meydan diyince mi aklınız başınıza geldi?"

http://ankaramasasi.com/haber/1896150/ozcan-mansur-yavas-geri-vites-yapti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.