Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay'a akciğer embolisi teşhisi! Ameliyata alındı

Eşi Bedri Güntay'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan Pelin Karahan, "Eşim Bedri Güntay, bugün teşhisi konulan akciğer embolisi nedeni ile acil ameliyata alınmıştır. Yapılan anjiyo gayet başarılı geçti şu an hastane gözetim altında, süreci devam ediyor" paylaşımında bulundu.
Ecem Çetin
|
09 Kasım 2022, Çarşamba - 11:31
Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay'a akciğer embolisi teşhisi! Ameliyata alındı

Bir döneme damga vuran Kavak Yerleri dizisinde hayat verdiği Aslı karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay akciğer embolisi nedeniyle acil ameliyata alındı. 

Ulus'ta bir hastanede yatan ve anjiyo olan Güntay'ın tedavi sürecinin devam ettiği öğrenildi.

Pelin Karahan, sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yaptı.

"Şu an hastane gözetim altında"

Karahan, şu ifadeleri kullandı: 

"Sosyal medyada ve basında çıkan haberlerden dolayı bu açıklamayı yapma gereği duyuyorum. Eşim Bedri Güntay, bugün teşhisi konulan akciğer embolisi nedeni ile acil ameliyata alınmıştır. Yapılan anjiyo gayet başarılı geçti şu an hastane gözetim altında, süreci devam ediyor. Arayan, soran herkese çok teşekkürler, şu an aramalara ve mesajlara dönemiyorum. Anlayışınız için teşekkürler, sevgiler.."

Karahan ve Güntay çifti, 2014 yılında dünyaevine girmiş, yine aynı yıl oğulları Ali Demir'i, 2017 yılında ise oğulları Eyüp Can'ı kucaklarına almıştı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1920704/pelin-karahanin-esi-bedri-guntaya-akciger-embolisi-teshisi-ameliyata-alindi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.