Annesi ve eşi içerideyken evi ateşe verdi

Mardin'in Midyat ilçesinde yaşanan olayda, Veysi B., annesi Atiye B. ve eşi Necla B.'yi içeride bırakarak evlerini ateşe verip kaçtı. Necla B. yangından balkondan atlayarak kurtulurken, annesi Atiye B. ise ağır yanıklarla hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakımda tedavi görüyor. Veysi B., İstanbul'da yakalanarak tutuklandı.
Afife Kaya
|
27 Haziran 2024, Perşembe - 20:36
Annesi ve eşi içerideyken evi ateşe verdi

Mardin'in Midyat ilçesine bağlı Çavuşlu Mahallesi'nde yaşanan korkunç olayda, Veysi B., çıkan tartışma sırasında annesi Atiye B. ve eşi Necla B.'yi evde bırakarak evlerini ateşe verdi ve kapıyı kilitleyerek kaçtı. Olayda Necla B. balkondan atlayarak kurtulurken, vücudunda yanıklar oluşan Atiye B. ise kritik bir durumda hastanede tedavi altına alındı.

Olayın ardından kaçan Veysi B., İstanbul'a gittiği tespit edilerek Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ekipleri tarafından Avcılar'da saklandığı bir adreste yakalandı. Veysi B., yapılan işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Necla B.'nin tedavisi tamamlanarak hastaneden taburcu edildiği, ancak Atiye B.'nin yoğun bakım ünitesinde hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2145080/annesi-ve-esi-icerideyken-evi-atese-verdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.