Keçiören Belediyesi'nden hijyen kiti!

Keçiören Belediyesi, deprem bölgelerine N95 maske, kolonya ve dezenfektandan oluşan hijyen kiti gönderdi.
Ecem Çetin
|
14 Şubat 2023, Salı - 14:13
Keçiören Belediyesi'nden hijyen kiti!

Kahramanmaraş'taki iki şiddetli depremin ardından yaraları sarmak için harekete geçen Keçiören Belediyesi, şimdi de deprem bölgelerine N95 maske, kolonya ve dezenfektandan oluşan hijyen kiti gönderildi

Belediyenin AR-GE merkezinde üretilen kolonya ve dezenfektan ile N95 maskeler gönüllüler ve belediye ekiplerince temizlik kurallarına uygun olarak paketlendi. 

Hijyen kitleri, deprem bölgesinde bulunan depremzedelere, arama kurtarma ekiplerine, gazetecilere ve gönüllü vatandaşlara dağıtılacak.

Sağlığı korumak zorundayız 

Gazeteciler Cemiyeti vasıtasıyla deprem bölgesine gönderilen hijyen kitlerinin bölgede oluşabilecek salgın ve diğer hastalıklara karşı önlem amaçlı sevk edildiğini, N95 maskelerin ise enkaz noktalarında görev yapanlar için önemli olduğunu söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Deprem bölgesinde zor şartlarda görev yapan arama kurtarma ekipleri, gazeteciler, gönüllü vatandaşlar ve en önemlisi de depremzedelerimizin sağlığını korumak zorundayız. Bu anlamda belediyemizin tüm imkanlarını seferber ederek hijyen kiti oluşturduk. Koliler dolusu hijyen kitimizi deprem bölgesine ulaştırdık." dedi.

http://ankaramasasi.com/haber/2069020/kecioren-belediyesinden-hijyen-kiti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.