Feramuz Üstün "AK Partililer formüller sundu"

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Meral Akşener'in açıklamalarının ardından başlayan 'aday krizi' sürecinde masanın dağılmaması için AK Partili isimlerin formüller önerdiğini söyledi.
Ankara Masası
|
08 Mart 2023, Çarşamba - 15:29
Feramuz Üstün "AK Partililer formüller sundu"

Ankara Masası Güncem Özel programında Gazeteci Gürkan Zengin'in konuğu Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün oldu.

Üstün, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının masaya dayatıldığını belirterek , ittifaktan ayrıldığını açıklamasıyla başlayan krize ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Akşener'in basın toplantısının ardından masanın dağılmasından endişe ettiklerini söyleyen Üstün, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun topluma umutsuzluk verecek açıklamalardan kaçınılması uyarısında bulunduğunu söyledi.

Üstün, Davutoğlu'nun son altılı masa toplantısının ardından "İki üç günlük bir çalışma daha yapmamız gerekiyor" dediğini aktardı.

"AK Partililer önerilerde bulundu"

Meral Akşener'in sert ifadeler kullandığı basın toplantısının ardından masanın dağılmaması için herkesin kafa yorduğunu söyleyen Üstün, hatta AK Partililerin bile önerilerde bulunduğunu kaydetti.

Üstün "AK Partili arkadaşlar önerilerde bulunmaya başladılar. Bugün hala AK Parti’deler.  Milletvekili diyemem ama benim AK Parti’nin kuruluşundan beri tanıdığım arkadaşlar formül önerilerinde bulundu. Bu masanın dağılmaması için kimisi dedi ki 5’li beraber devam edersiniz, daha da etkili olabilir gibi önerilerde bulundular. Gayet samimiydiler." dedi.

http://ankaramasasi.com/haber/2074432/feramuz-ustun-ak-partililer-formuller-sundu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.