SUV, çarptığı aracın üstünden atladı

Kocaeli ilinin Gebze ilçesinde SUV tipi araç, çarpıştığı hafif ticari aracın üzerinden atladı. Trafik kazasında 1 kişi yaralanırken, olay anı anbean güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alındı.
Mevlüt Peker
|
03 Temmuz 2023, Pazartesi - 20:21
SUV, çarptığı aracın üstünden atladı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana gelen bir kaza sonucunda bir kişi yaralandı. Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olayda, hafif ticari araç ile SUV tipi aracın kafa kafaya çarpıştığı ve SUV'nin çarpmanın etkisiyle hafif ticari aracın üzerinden atlayarak durabildiği görüldü.

Kaza, Gebze ilçesinin Osman Yılmaz Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde gerçekleşti. Bilgilere göre, A.D. yönetimindeki 41 TG 540 plakalı hafif ticari araç ile C.K. yönetimindeki 34 COH 624 plakalı SUV tipi araç çarpıştı. SUV tipi araç, çarpmanın şiddetiyle hafif ticari aracın üstünden atladıktan sonra durabildi. Kazada, SUV'de bulunan M.A. yaralandı.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, hafif ticari aracın karşısından gelen araçla çarpıştığı, çarpmanın etkisiyle SUV tipi aracın hafif ticari aracın üstünden atlayarak durduğu görüldü.

Kazayı anlatan bir esnaf olan Ogün Başkaya, "Yukarıda otururken inanılmaz büyük bir ses duyduk. Çıktığımda aşağıdaki araç hatalı bir sollama yapmış. Sollama yaparken bir araca çarptı ve diğer aracın üstünden atladı. Şirketin duvarlarından geçti. Bir aracın önü neredeyse yok oldu, diğerinin frenleri boşaldı" şeklinde ifade etti.

Polis ekipleri, trafik kazasıyla ilgili olarak inceleme başlattı.

http://ankaramasasi.com/haber/2088444/suv-carptigi-aracin-ustunden-atladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.