Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası soruları yanıtladı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmesine değinen Erdoğan, tarihin netlik kazanmadığını ancak ağustos ayında olabileceğini söyledi.
Onur Çetinkaya
|
04 Ağustos 2023, Cuma - 14:13
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  İstanbul Üsküdar'da bulunan Kerem Aydınlar Caminde cuma namazı çıkışı gündemde dair açıklamalarda bulundu.

"Ağustos'ta gerçekleşir"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmesine değinen Erdoğan, tahıl koridoru ve görüşme tarihi ile ilgili bilgi verdi. 

Putin'in Türkiye ziyaretine ilişkin tarihin henüz netleşmediğini ifade eden Erdoğan "İstihbarat Başkanım Dışişleri Bakanım gerekli görüşmeleri yapıyor. Ağustos ayı içinde bu ziyaret gerçekleşecek." şeklinde konuştu.

Putin'in Afrika'ya tahıl vaadine de değinen Cumhurbaşkanı, "Rusya'dan gelecek tahılın Afrika'ya naklini yapacağız." dedi. 

" Çalışmalar devam ediyor" 

Yerel seçimlerle ilgili konuşan Erdoğan, " Yerel seçimlerle ilgili olarak gerekli bütün alt yapı çalışmaları devam ediyor. Başta şahsım olmak üzere bütün MKYK MYK üyelerim, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız Türkiye genelinde hazırlanan programlara göre görevlere başladı. En ideal aday tespitlerini yaparak seçimlerden en başarılı şekilde çıkmak" dedi. 

"YAŞ atamaları"

Dün açıklanan YAŞ atamalarıyla ilgili ise,"Bu atamadan çok mutlu oldum. Böyle bir kızımın amiralliğe terfi etmesi çok mutlu etti. İlk defa silahlı kuvvetlerde böyle bir kızımızın albaylıktan amiralliğe terfi etmesi ayrı bir güzellik. Kendisini tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/2092931/cumhurbaskani-erdogandan-aciklamalar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.