Aslan, nakil aracından kaçtı

Pakistan’ın Karaçi şehrinde nakil aracından kaçan aslan, yerleşim yerlerinde serbest dolaşmaya başlayınca halkın panik yapmasına neden oldu.
Mevlüt Peker
|
29 Ağustos 2023, Salı - 23:18
Aslan, nakil aracından kaçtı

Pakistan’ın Karaçi ilinde nakil aracından kaçmayı başaran aslanın sokakta serbestçe dolaştığını gören çevre sakinleri büyük korku ve panik yaşadı.

Yaban Hayatı Koruma Şefi Javed Ahmed Mahar ise halkı sakinleştirmek için paniğe kapılmamaları gerektiğini ve aslana yaklaşmalarının tehlikeli olacağı uyarılarında bulundu.

Aslanın evcilleştirildiğini, insanların yanında olmaya alışık olduğunu ve zarar verme potansiyelinin bulunmadığını söyleyen Yaban Hayatı Koruma Şefi Javed Ahmed Mahar, yine de dikkatli ve tedbirli olunmasını, aslanla mesafenin korunmasını istedi.

Baş komiser Sheraz Nazir ise, hayvanın nakil aracı ile tedavi için veterinere götürüldüğü esnada kaçtığını ve kalabalıktan korkup başka bir aracın altına saklandığını ifade etti.

Bölgeyi kordon altına alan polis ekipleri, aslan yetiştiricisini ve nakil aracının şoförünü “dikkatsiz ve tedbirsiz” davranmaktan gözaltına alırken, aslan uzman ekip tarafından yakalanarak Yaban Hayatı Koruma yetkililerine teslim edildi.

http://ankaramasasi.com/haber/2096666/aslan-nakil-aracindan-kacti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.