Altın çalıp telefon alan çift yakalandı

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde, çaldıkları altınları satarak kendilerine lüks telefon alan çift, polis ekipleri tarafından yakalandı.
Mevlüt Peker
|
11 Kasım 2023, Cumartesi - 22:41
Altın çalıp telefon alan çift yakalandı

Yenimahalle ilçesinde, bir evden çalınan altınları satarak kendilerine telefon alan karı koca, polis tarafından gözaltına alındı. Olay, Batıkent'te meydana geldi. Bir evden 1 kelepçe bileklik, 4 bilezik, 1 tam altın takılı zincir kolye ve 2 altın yüzük çalındı.

Güvenlik kamerası kayıtları ve plaka tespiti

Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın bildirilmesi üzerine güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Kayıtlar sayesinde, şüphelinin olay yerine geldiği aracın plakası tespit edildi.

Kargo aracı ve şüphelilerin kimliği belirlendi

Araştırmalar sonucunda, kargo dağıtım amacıyla kullanılan aracın sahibi B.S.B. ve aracı kullanan eşi D.B'nin, hırsızlık yapılan binada gün içinde kargo dağıttığı belirlendi. Ekiplerin yer tespiti sonrası şüpheliler gözaltına alındı.

Çalıntı altınlar satıldı, telefon alındı

Gözaltına alınan şüpheliler, hırsızlık yaptıklarını itiraf etti. Çaldıkları altınları 214 bin lira karşılığında bir kuyumcuya sattıkları ve bu paranın bir kısmıyla telefon aldıkları öğrenildi. Şüpheliler hakkında adli ve idari işlemlerin devam ettiği bildirildi.

http://ankaramasasi.com/haber/2109548/altin-calip-telefon-alan-cift-yakalandi
Etiketler: ankara
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.