AK Parti’de Mamak krizi!

AK Parti, Ankara ilçe belediye başkan adaylarını yarın açıklayacak ancak bir ilçede son dakika aday krizi çıktı. Mamak’tan aday gösterilmesi planlanan Asım Balcı’nın bu görevi kabul etmediği öğrenildi.
Mevlüt Peker
|
23 Ocak 2024, Salı - 22:15
AK Parti’de Mamak krizi!

Temayül yoklamalarına büyük önem veren ve yapılan anketleri dikkate alan Adalet ve Kalkınma Partisi, Mamak Belediyesi için öne çıkan Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı’ya tebliğ edildi ancak Başkan Balcı bu görevi kabul etmeyeceğini AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’a bildirdi.

Ankara ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasına saatler kala yaşanan krizin aşılması için AK Parti Ankara yönetimi büyük çaba sarf ediyor. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ve Veysel Tiryaki de il yönetimiyle bir araya geldi. Ankara ilçe belediye başkan adaylarının yarın saat 11.30’da açıklanacak olması sebebiyle yönetimin krizi sabah saatlerine kadar çözmesi gerekiyor.

ANKARA ADAYLARI YARIN AÇIKLANACAK

Ankara'nın 25 ilçesinden 20'sinde aday çıkaracağı açıklanan AK Parti; Kalecik, Polatlı, Gölbaşı, Etimesgut ve Ayaş'ta ise Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) adayını destekleyecek.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Ankara'nın ilçe belediye başkan adaylarını 24 Ocak Çarşamba günü (yarın) açıklayacak. Ankara adaylarının tanıtılacağı ATO Kongre Merkezi'nde düzenlenecek programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılması ve adayları bizzat kendisinin açıklaması bekleniyor.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR DUYURULMUŞTU

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin belediye başkan adaylarının açıklanması dolayısıyla ATO (Ankara Ticaret Odası) Congresium'da 18 Ocak Perşembe günü düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'na katılmış, burada yaptığı açıklamada, partisinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının Turgut Altınok olduğunu duyurmuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/2121588/ak-partide-mamak-krizi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.