Abdulkadir Aydoğan'dan "Turgut Altınok kazanır" çıkışı

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Abdulkadir Aydoğan, Ankara Büyükşehir’de Turgut Altınok’un kazanmasıyla ilgili bir sıkıntı görmediğini, Yenimahalle’de ise bıçak sırtı bir durum olduğunu belirterek, “Yani 3-5 bin ya o tarafa düşer ya bu tarafa düşer” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
07 Mart 2024, Perşembe - 15:02
Abdulkadir Aydoğan'dan "Turgut Altınok kazanır" çıkışı

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Abdulkadir Aydoğan, Ankara Masası Gündem özel yayınına konuk oldu.

Ecem Çetin moderatörlüğünde gazeteci Şaban Sevinç ve Zafer Şahin’in sorularını yanıtlayan Aydoğan, Yenimahalle’de yerel seçimlerin nasıl sonuçlanacağına ilişkin soru üzerine  “Bu sefer balık sırtıyız. Yani 3-5 bin ya o tarafa düşer ya bu tarafa düşer benim iddiam bu” dedi.

Aydoğan, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen’in Büyükşehir’de CHP adayı Mansur Yavaş’ın önde olduğu yönündeki sözlerinin hatırlatılması üzerineyse, Keçiören’de bir dönem ikamet ettiğini dile getirdi.

"Turgut Altınok efsane bir başkan"

O dönem Turgut Altınok’u yakından izlediğini anlatan Aydoğan, “Hayranlıkla izlediğim, efsane başkan modunda, sabah o şelalenin önünden iş yerime geçerken yolun kenarında gördüğüm, akşam yürüyüşe indiğimde orada milletle sohbet ederken gördüğüm bir taraftan da  Keçiören’de hem pazarlarımızı , o şelalelerimizi, sokaklarımızı yapan efsane bir başkan” değerlendirmesinde bulundu.

"Turgut Altınok Ankara için bir şans"

Aydoğan, “Ben Turgut Altınok’un inanın Ankara için büyük bir şans olduğu kanaatindeyim” dedi.

Mustafa Şen’in anketlerle ilgili açıklamasını da değerlendiren Aydoğan, bunun bir ölçü olmadığının genel seçimlerde görüldüğüne işaret etti.

"Turgut başkanın kazanmasıyla ilgili bir sorun görmüyorum"

Aydoğan, anketler ve sosyal medyaya göre kaybettikleri söylenen genel seçimleri kazandıklarının altını çizdi.

Abdulkadir Aydoğan, “Turgut başkanın çok muhteşem bir algısı var. Ben seçim sonucu olarak Ankara’da herhangi bir şey görmüyorum, bir sorun görmüyorum Turgut Başkanla alakalı” şeklinde konuştu.

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Aydoğan şunları dile getirdi:

“Az önce dedim ya benim bir dönem Keçiören’de ikametim oldu diye orada hayranlıkla izlediğim, efsane başkan modunda, sabah o şelalenin önünden iş yerime geçerken yolun kenarında gördüğüm, akşam yürüyüşe indiğimde orada milletle sohbet ederken gördüğüm bir taraftan da  Keçiören’de hem pazarlarımızı , o şelalelerimizi, sokaklarımızı yapan efsane bir başkan. Rabbim onunla beraber siyaset yapmayı da nasip etti şu dönem o Büyükşehir’de biz Yenimahalle’de. Ben Turgut Altınok’un inanın Ankara için büyük bir şans olduğu kanaatindeyim. Yani buna çok net ve kalbi bir inançla bağlıyım bu düşünceme. Genel başkan yardımcımızı yaptığı açıklamayı dün okudum. Ben de önce bir şaşkınlıkla izledim ama sonra sahada biz de bunu görüyoruz. Turgut Başkanın Mustafa Şen’in söylemleri doğrultusunda anketlerde böyle bir durum içerisinde olduğunu duyuyoruz. Ama bence bu bir ölçü değil. Çünkü genel seçimleri hatırlarsanız genel seçimlerde biz anketlere ve sosyal medyaya baktığımızda kaybediyorduk. Ama o anda ilçe başkanı olarak sahadaydım. Her gün akşam eve döndüğümde çocuklara diyordum ki sorun yok. Onlar bana diyordu ki baba bak şurada böyle çıkmış burada böyle çıkmış . Bence anketler doğru olabilir ama sahadaki algı böyle değil. Turgut başkanın çok muhteşem bir algısı var. Ben seçim sonucu olarak Ankara’da herhangi bir şey görmüyorum, bir sorun görmüyorum Turgut Başkanla alakalı. Çünkü esnafı mutlu, vatandaşı huzurlu bir Keçiören vardı o zamanlar, şimdi de hala öyle.”

http://ankaramasasi.com/haber/2128133/abdulkadir-aydogandan-turgut-altinok-kazanir-cikisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.