Fran Navarro kimdir?

Porto'dan kiralık olarak Süper Lig Yunanistan kulübü Olympiacos'ta forvet olarak oynayan İspanyol profesyonel futbolcu Fran Navarro kimdir?
Barış Yılmaz
|
19 Nisan 2024, Cuma - 14:31
Fran Navarro kimdir?

Francisco José "Fran" Navarro Aliaga, 3 Şubat 1998 doğumlu İspanyol futbolcudur ve Super League Yunanistan kulübü Olympiacos için Porto'dan kiralık olarak forvet olarak oynamaktadır.

Kulüp Kariyeri Valencia Valencia'da doğan Navarro, gençlik yıllarında Levante UD'den Valencia CF'ye taşındı ve çoğunlukla Segunda División B'de rezerv takımla oynadı. Tek La Liga maçına, Kévin Gameiro'nun sakatlığı nedeniyle Villarreal CF'ye karşı evde oynadıkları maçta 26 Ocak 2019'da yedek kulübesinde yer aldığı bir çağrı aldı. 11 Temmuz 2019'da Navarro, gelecek sezon için Belçika Birinci Lig B takımlarından K.S.C. Lokeren Oost-Vlaanderen'e kiralandı. 

Gil Vicente Navarro, Portekiz'in Primeira Liga'sındaki Gil Vicente F.C.'ye 26 Haziran 2021'de üç yıllık bir sözleşmeyle transfer oldu. Ligdeki ilk maçında 9 Ağustos'ta, Boavista FC'yi 3-0 mağlup ettikleri maçta iki gol attı. 16 golle ligde dördüncü sırada yer alırken, takımı beşinci sırada yer alarak Avrupa'ya katılmaya hak kazandı.

2022-23 sezonunda, Navarro 17 gol attı ve tüm 34 maça başladı; bu skorlar arasında C.S. Marítimo ve Casa Pia A.C.'ye karşı deplasmandaki galibiyetlerde ve Boavista'ya karşı evdeki maçta ikişer gol bulunuyordu. Ligdeki en golcü oyuncular listesinde FC Porto'dan Mehdi Taremi ve Benfica'dan Gonçalo Ramos'un ardından üçüncü oldu.

Porto 5 Temmuz 2023'te FC Porto, Navarro'yu yedi milyon avroluk bir transfer ücreti karşılığında beş yıllık bir sözleşmeyle transfer etti. Porto'daki ilk maçına 9 Ağustos'ta Supertaça Cândido de Oliveira'da çıktı ve rakip Benfica'ya karşı oynanan maçta 2-0'lık mağlubiyetin son dakikalarında oyuna dahil oldu. 

Olympiacos (kiralık) 1 Ocak 2024'te Porto, Navarro'yu 2023-24 sezonunun sonuna kadar Super League Yunanistan takımlarından Olympiacos'a kiraladı. Anlaşma, 7.5 milyon avroluk satın alma opsiyonunu içeriyordu.

http://ankaramasasi.com/haber/2134418/fran-navarro-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.