Nursema ile Umut boşanıyor! Kızılcık Şerbeti bu akşam Show TV'de

Yaşanan heyecan dolu gelişmeleriyle merak uyandıran Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek.
Ecem Çetin
|
26 Nisan 2024, Cuma - 13:08
Nursema ile Umut boşanıyor! Kızılcık Şerbeti bu akşam Show TV'de

Cuma akşamları izleyicisini ekran başına toplayan, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Kızılcık Şerbeti dizisi bu akşam heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.   

Yeni bölümde neler yaşanacak?   

Umut’un kendisini aldattığını gözleriyle gören Nursema onu terk eder ve hızlıca boşanma yoluna girer. Abdullah ve Alev’in ilişkileri gözlerden uzak bir şekilde gayet iyi gitmektedir. Ancak bu ikili hayat, Abdullah’ı yer yer çok zorlamaktadır. Özellikle doğum gününün kutlanmak istemesi büyük sorun yaratacaktır. Gökhan’ın boşanmış ancak bunu gizliyor olduğunu öğrenen Kayhan, kızı Çimen’i bu sahte hayattan çıkarmak ister. Bu konuda tabii en büyük yardımcısı Kıvılcım olacaktır. Giray ve Doğa arkadaşlığı devam etmektedir. Bu arkadaşlığı öğrenen Fatih’in duruma bozulması Görkem’i çok rahatsız eder, aralarında tartışma çıkar. Her şeye rağmen Fatih gerçeği öğrenmek için Doğa’yı takip ettirmeye başlar. Metehan’ın arabasıyla dahil olduğu yeni grubunda başı ciddi derde girer. Bir davette karşılaşan Alev ve Ömer’in atışmaları hiç de hoş olmayan bir şekilde son bulacaktır.

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor.     

“Kızılcık Şerbeti” yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

http://ankaramasasi.com/haber/2135521/nursema-ile-umut-bosaniyor-kizilcik-serbeti-bu-aksam-show-tvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.