Liverpool, Arda Güler'e kiralama teklifi yaptı

Real Madrid formasıyla etkileyici performans sergileyen Arda Güler, forma garantisi alamadığı için İspanyol devinden ayrılma kararı aldı ve Liverpool'un kiralama teklifine sıcak bakıyor. Yeni teknik direktör Arne Slot'un ısrarları sonucu Liverpool'a transfer olması beklenen Arda, ocak ayına kadar İngiliz ekibinde forma giyecek.
Afife Kaya
|
26 Haziran 2024, Çarşamba - 18:43
Liverpool, Arda Güler'e kiralama teklifi yaptı

Real Madrid formasıyla attığı gollerle tüm dünyayı etkileyen genç yetenek Arda Güler'in yeni talibi Liverpool oldu. Real Madrid'de kısıtlı süreler bulmasına rağmen klasını her şekilde gösteren Arda Güler'i kadrosuna katmak isteyen Liverpool, İspanyol devinin kapısını kiralama teklifiyle çaldı.

Sezon boyunca Real Madrid'de az süre alması beklenen Arda Güler'in, Liverpool'un verdiği forma garantisinden dolayı İngiliz ekibine sıcak baktığı öğrenildi. Real Madrid'in şampiyonluğu garantilemesinin ardından daha fazla forma şansı bulan ve attığı gollerle bir kez daha kendini herkese hayran bırakan Arda Güler, EURO 2024 sonrası Liverpool'un yolunu tutmaya hazırlanıyor.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Liverpool'un yeni teknik direktörü Arne Slot, Real Madrid'de istediği forma şansını bulamayan Arda Güler'in peşine düştü. Slot, genç yıldızı yeni sezon kadrosuna monte etmek için ikna çabalarına hız verdi.

Real Madrid'in önümüzdeki sezon kadro planlamasında yine yedek kulübesinde beklemesi öngörülen Arda Güler, Liverpool'dan gelen kiralama teklifine bu nedenden dolayı sıcak baktı. Arda Güler, Liverpool'un kiralama teklifini kabul etmesi halinde İngiliz devinin formasını ocak ayına kadar giyecek.

Real Madrid formasıyla 12 maça çıkan Arda Güler, bu maçlarda 6 gol kaydetmeyi başardı. Liverpool'un teklifini kabul etmesi durumunda, genç yıldız İngiliz futbolseverlerin de beğenisini kazanmak için sahaya çıkacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2144849/liverpool-arda-gulere-kiralama-teklifi-yapti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.