Galatasaray ile LASK Linz arasında anlaşma

Galatasaray Spor Kulübü, Avusturya'nın LASK Linz kulübü ile stratejik partnerlik anlaşması imzaladı. Anlaşma, hazırlık maçları, turnuvalar ve oyuncu izleme gibi alanlarda iş birliği öngörüyor. İki kulüp arasındaki iş birliğinin ilk adımı, 11 Temmuz'da LASK'ın ev sahipliğinde düzenlenecek olan Summer Series Upper Austria'nın açılış maçında atılacak.
Afife Kaya
|
27 Haziran 2024, Perşembe - 22:02
Galatasaray ile LASK Linz arasında anlaşma

Galatasaray Spor Kulübü, Avusturya'nın köklü kulüplerinden LASK Linz ile stratejik ortaklık anlaşması imzaladı. Yapılan açıklamaya göre, iki kulüp arasında gerçekleşecek iş birliği kapsamında hazırlık maçları, turnuvalar ve oyuncu izleme gibi alanlarda ortak çalışmalar yapılacak.

Galatasaray yönetimi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Galatasaray Spor Kulübü olarak, Avusturya'nın köklü kulübü LASK Linz ile stratejik ortaklık anlaşmasına vardık. Bu anlaşma çerçevesinde, hem sportif hem de organizasyonel düzeyde iş birliği yaparak karşılıklı fayda sağlamayı hedefliyoruz."

İş birliğinin ilk adımı olarak Galatasaray Futbol A Takımı, 11 Temmuz - 27 Temmuz tarihleri arasında LASK Linz'in ev sahipliğinde düzenlenecek olan Summer Series Upper Austria'nın açılış maçında LASK Linz ile karşı karşıya gelecek. Mücadele, 11 Temmuz 2024 tarihinde TSİ 20.30'da Raiffeisen Arena’da gerçekleştirilecek. Summer Series Upper Austria programı ve detayları ise yakın zamanda kamuoyuyla paylaşılacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2145083/galatasaray-ile-lask-linz-arasinda-anlasma
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.