Katliam gibi kaza: Bir aile yok oldu

Antalya'nın Kumluca ilçesinde meydana gelen trajik trafik kazasında, Tayfur Koç yönetimindeki araç refüje çarparak 100 metre sürüklendi. Kazada Tayfur Koç'un eşi Hatice Koç hayatını kaybetti. Üç yaşındaki Zehra Koç ve sekiz yaşındaki Zişan Koç ise yaralı olarak kurtuldu. Ne yazık ki, Zehra Koç hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazadan yaralı olarak kurtulan Zişan Koç'un tedavisi devam ediyor.
Afife Kaya
|
01 Temmuz 2024, Pazartesi - 00:26
Katliam gibi kaza: Bir aile yok oldu

Antalya'nın Kumluca ilçesinde bugün öğleden sonra meydana gelen trafik kazası, büyük üzüntü yarattı. Kazada neredeyse tamamı bir aile olan dört kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralı olarak kurtuldu.

Kaza, saat 16.00 sıralarında Finike ile Kumluca arasında bulunan D400 karayolunda meydana geldi. Tayfur Koç (33) yönetimindeki 07 AGT 034 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu refüje çarparak yaklaşık 100 metre sürüklendi.

Kazada araç içinde bulunan Tayfur Koç'un eşi Hatice Koç (34) olay yerinde hayatını kaybetti. Ön koltukta annesinin kucağında bulunan 3 yaşındaki Zehra Koç ile arka koltuktaki ağabeyi Zişan Koç (8) ise yaralı olarak kurtuldu. Ancak küçük Zehra Koç, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ailenin kazadan yaralı olarak kurtulan tek çocuğu Zişan Koç'un tedavisi ise devam ediyor.

Kaza sonrası olay yerine sevk edilen 122 Acil Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak hastanelere sevk etti. Polis ekipleri ise kazayla ilgili inceleme başlattı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2145452/katliam-gibi-kaza-bir-aile-yok-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.