Erdoğan'dan muhalefete Kayseri tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda Kayseri'deki 7 yaşındaki bir çocuğa taciz gerginliğine "Vandallıkla sokakları ateşe vermek kabul edilemez." dedi. Muhalefete, "Sığınmacı nefretini körükleyerek hiçbir yere varılamaz" açıklamasını yaptı.
Onur Çetinkaya
|
01 Temmuz 2024, Pazartesi - 14:56
Erdoğan'dan muhalefete Kayseri tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam'da düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu.

"Ayrımcılık AK Parti siyasetinde yok"

Kayseri'deki 7 yaşındaki bir çocuğa taciz gerginliğine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vandallıkla sokakları ateşe vermek kabul edilemez." dedi.

Sözlerine devam eden Erdoğan, " Ayrımcılık, ötekileştirme nefret diliyle insanları düşmanlaştırmak AK Parti siyasetinde kendine yer bulmamıştır." ifadelerini kullandı.

Muhalefete tepki 

Yaşananlar sonrası muhalefete seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Toplumda yabancı düşmanlığını ve sığınmacı nefretini körükleyerek hiçbir yere varılamaz. "dedi. 

Muhalefete 31 Mart seçimlerinde yürütülen propaganda üzerinden de tepki gösteren Cumhurbaşkanı," Son seçimlerde muhalefet tamamen ucuz popülizme dayanan bir kampanya yürüttü. Ekonomideki sıkıntıları istismar etti. " şeklinde konuştu.

"Rehavet yaşanırsa netice alamayız"

Köpek sorunu için hazırlıkların yapıldığını ve sorunun çözüleceği mesajını veren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, son olarak belediye başkanlarına tavsiyelerde bulundu, " Yerelde bir rehavet yaşanırsa, hükümette başarılı olsak da arzu ettiğimiz neticeyi alamayız" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2145549/erdogandan-muhalefete-kayseri-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.