Özel'den Erdoğan'a 'Kayseri' yanıtı

Kayseri'de yaşanan taciz ve sonrasındaki olayların ardından muhalefete tepki gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan," Sığınmacı nefretini körükleyerek hiçbir yere varılamaz" dedi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan'ın sözlerine yanıt vererek, "Sorumlusu sensin" ifadesini kullandı.
Onur Çetinkaya
|
01 Temmuz 2024, Pazartesi - 16:15
Özel'den Erdoğan'a 'Kayseri' yanıtı

Kızılcahamam'da düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Kayseri'deki 7 yaşındaki bir çocuğa taciz gerginliğine değindi.


Sokakların ateşe verilerek vandallık yapılmasının kabul edilemez olduğunu ifade eden  Erdoğan, muhalefete olaylar üzerinden yüklendi.

Toplumda yabancı düşmanlığı ve sığınmacı nefretiyle körükleyerek hiçbir yere varılamayacağını dile getiren Erdoğan, "Ayrımcılık, ötekileştirme nefret diliyle insanları düşmanlaştırmak AK Parti siyasetinde kendine yer bulmamıştır." ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Kayseri'de yaşanan olaylara ilişkin muhalefeti suçlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt verdi.

"Sorumlusu sensin"

Özel konuşmasının devamında,"Hangi muhalefeti kastetti bilmiyorum. CHP'nin böyle bir ithama muhatap olamayacağı açık. Kime söylüyorsa ondan cevabını alsın. Dün yaşanan olaylar ve Türkiye sığınmacı sorunu varsa ne diyor? 'Her şeyin sorumlusu benim.' O zaman bunun da sorumlusu sensin" dedi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2145555/ozelden-erdogana-kayseri-yaniti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.