Özel, "İçinizdeki çürükleri ayıklayın"

Sinan Ateş cinayeti davasının dördüncü celsesini takip eden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, üstü kapalı çağrıda bulunarak, "İçinizdeki çürükleri ayıklayın" dedi.
Onur Çetinkaya
|
04 Temmuz 2024, Perşembe - 14:18
Özel, "İçinizdeki çürükleri ayıklayın"

Ankara'da 30 Aralık 2022'de uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davanın dördüncü celsesi başladı.

Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davayı takip etmesinin ardından çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulunan Özel, üstü kapalı çağrıda bulunarak, "İçinizdeki çürükleri ayıklayın, Artık bu salonda mızrak çuvala sığmıyor.  Yok biz sarı öküzü vermeyiz derseniz Ayşe ve Saniye Ateş'in göz yaşlarında boğulacaksınız." " dedi.

Özel, "Bir siyasi hareketin, bir siyasi partinin veya bir başka yapının iyi niyetle takipçileriyle o yapının birtakım suç örgütlerini de kullanarak suça bulaşmış olan bazılarından vicdanen nasıl ayrıştıklarını hep birlikte görüyoruz." ifadelerini kullandı.


Diğer yandan bugünkü duruşmada Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş, ifade verirken fenalaştı. Ateş için ambulans çağrılırken duruşmaya ara verildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2146104/ozel-icinizdeki-curukleri-ayiklayin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.