Melih Gökçek: "Halk desteğini kaybetmişim. Buymuş gerekçe, kaybettiriyormuşum"

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, “AK Partililerin desteğini kaybetti. Seçilemez" denilerek yeniden adaylığının önünün kesildiğini söyledi.
Ankara Masası
|
20 Şubat 2022, Pazar - 15:17
Melih Gökçek: "Halk desteğini kaybetmişim. Buymuş gerekçe, kaybettiriyormuşum"

Melih Gökçek, Ankara Masası canlı yayınında Genel yayın Yönetmeni Fatih Atik'in sorularını yanıtladı.

Gökçek, şu anda başka bir partiye danışmanlık yapan bir kişinin kendi partisine “Melih Gökçek AK Partililerin desteğini kaybetti. Seçime girersek Ankara’da Melih Gökçek’e oy verenlerin yüzde 18’i kesinlikle oy vermiyor” dediğini savundu.

"İhanet etti, sonunda ortaya çıktı"

"Ana konu şudur; Şu anda başka partiye danışmanlık yapan adam, “Melih Gökçek AK Partililerin desteğini kaybetti. Seçime girersek Ankara’da Melih Gökçek’e oy verenlerin yüzde 18’i kesinlikle oy vermiyor” dedi. En etkili adamdı. Merkez karara o gidip rapor veriyordu, anketleri getirip partinin önüne o sunuyordu. Millet de ona inanıyordu. İhanet yaptı da sonunda ortaya çıktı. Ve neticesi de ortaya çıktı.
Ben 5 defa seçim kazandım. Allah’ın lütfu olmasa ben kazanamazdım. Ama iyi bir mücadele vermek suretiyle kazandım. Allah’ın bana verdiği mantığı da kullanarak kazandım. Melih Gökçek 5 kere seçim kazanmış 6. defa neden kazanmasın? Ben Mansur’un karşısına çıksam Allah’ın inayetiyle kazanırım. İki defa yendim o adamı. 2 sefer tuş ettim. 3'üncü kez niye etmeyim. Üstelikte başarılıyım. Ankapark'ın açılışı, kutsal emanetler, Kuran Müzesi yapılıp bitiyordu benim dönemime kadar. Ben bunları bitireceğim ve seçim kaybedeceğim. Mümkün mü?

"Melih kaybettiriyor. Yerine alelacele birini getirelim"

Fatih Atik: Peki nasıl oldu başkanım? Burayı bıraktınız çok da zor bir şey… Yakından takip ettim biliyorum. Size bu tebliğ edildiğinde bir gerekçe sunulmadı mı? Nasıl ikna oldunuz?
Melih Gökçek: Buymuş gerekçe. Kaybettiriyormuşum. Kesinlikle demişler. ‘Melih kaybettiriyor. Yerine alelacele birini getirelim, kazanalım. Getirilen kişi Mustafa Tuna. Zavallı bir adam. Onunla seçim mi kazanılır?
Fatih Atik: Peki bu istifalar nedeniyle mi, AK Parti 2019 seçimini kaybetti?
Melih Gökçek: Tabii ki etkisi var.
Fatih Atik: Tekrar aynı hatalar yapılır mı sizce?
Melih Gökçek: İnşallah yapılmaz. 

http://ankaramasasi.com/haber/1315327/melih-gokcek-halk-destegini-kaybetmisim-buymus-gerekce-kaybettiriyormusum
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.