Gökçek'in 'jelibon' açıklamasının ardından binlerce tweet atıldı

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in hazırlayıp sunduğu Gündem Özel programına konuk olan Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek'in "jelibon" açıklamasının ardında sosyal medyada binlerce tweet atıldı.
Ecem Çetin
|
30 Haziran 2022, Perşembe - 16:15
Gökçek'in 'jelibon' açıklamasının ardından binlerce tweet atıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, geçtiğimiz günlerde konuk olduğu Ankara Masası Gündem Özel'de Fatih Atik'in Ankara'ya ve gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Gökçek'in "Yer altında 6 milyar dolarlık jelibon bulunmuş" sözleri ise sosyal medyayı salladı. 

Gökçek'in sözleri haber sitelerinde geniş yer alırken, birbirinden ünlü isimler de paylaşımlarda bulundu. Twitter'da yüz binlerce tweet paylaşıldı.

İşte o tweetlerden bazıları; 


"Demek ki trollenebiliyorum"

Gökçek sosyal medya hesabından konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı;

"Ankara Masası'nda bir arkadaşımın gönderdiği bir haber üzerine, bugün Eskişehir'de yeraltında bulunan nadir toprak elementi üzerine konuşurken içinde jelibon diye bir maddemiymiş, ne olduğunu bilmiyorum. Diye bir konuşma yaptım. Ne kadar solcu varsa aklınca alaya başlamış "

"Açıkça ne olduğunu bilmiyorum dememe rağmen, mal bulmuş mağribi gibi saldırmaya başlamışlar. Demek ki trollenebiliyorum. Demek ki bundan sonra daha dikkatli olmamız lazım"

http://ankaramasasi.com/haber/1615082/gokcekin-jelibon-aciklamasinin-ardindan-binlerce-tweet-atildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.