Deniz Zeyrek kimdir?

Türk gazeteci ve köşe yazarı Deniz Zeyrek kimdir? Gazeteci Deniz Zeyrek nereli, kaç yaşında? İşte hakkında merak edilenler...
Suat Mutlu
|
04 Nisan 2023, Salı - 16:47
Deniz Zeyrek kimdir?

Deniz Zeyrek 10 Ekim 1972'de Kars'ın Susuz ilçesinde dünyaya geldi. zeyrek ilk ve lise eğitimini Karsta tamamladı. Zeyrek üniversite eğitimini ise ilk olarak Gazi Üniversitesi kimya bölümü daha sonra ODTÜ Biyoloji bölümünü tamamlayarak mezun oldu. 

Kariyeri

Deniz Zeyrek, üniversitede eğitimini aldığı bölümlerden kariyerine devam etmemiş radikal bir karar alarak medya sektörüne yönelmiştir. Zeyrek, 1994 yılında Evrensel Gazetesinde gazetecilik hayatına adım atmıştır. Ardından Zeyrek, 2 yıl sonra 1996'da Radikal Gazetesinde  haber müdürlüğü, Ankara temsilciliği, Ankara istihbarat şefliği ve diplomasi muhabirliği görevlerini yapmıştır. Radikal gazetesinin kapatılmasının ardından Zeyrek, 2013 yılında Hürriyet gazetesine geçerek Ankara temsilciliğini yaptı. Deniz Zeyrek, 2018 yılında  Doğan Medya Grubu'nun Demirören Holding'e satılmasının ardından CNN Türk'te yayınlanan Parametre programındaki görevine, iki hafta sonrasında ise Hürriyet'teki köşesine son verilmiştir. Zeyrek, işine son verilmesinin ardından aynı sene Sözcü Gazetesine geçerek yazın hayatına burada devam etmektedir. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2077623/deniz-zeyrek-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.