Murat Köse: 31 Mart’ta yeniden Ankara!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda, 31 Mart Yerel Seçimleri için “Şimdi güzelim Ankara'mızı hak ettiği yere taşıma zamanıdır” dedi.
Mevlüt Peker
|
05 Aralık 2023, Salı - 19:17
Murat Köse: 31 Mart’ta yeniden Ankara!

Sosyal medya platformu X’teki @MuratKoseMamak hesabından videolu paylaşımda bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Şimdi güzelim Ankara'mızı hak ettiği yere taşıma zamanıdır. Şimdi Başkentimizi Türkiye Yüzyılı'na hazırlama zamanıdır. 31 Mart'ta yeniden Ankara!” dedi.

Videolu mesajında Murat Köse şunları söyledi:

“Kıymetli Ankaralılar, Sevgili hemşehrilerim!

Ben Murat Köse.

Bildiğiniz üzere Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekilliği, aynı zamanda da Mamak Belediye Başkanlığı görevlerini yürütmekteyim.

Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün göz bebeği Misak-ı Milli'nin son savunma hattı Cumhuriyetimizin başkenti olan Ankara’mızla ben de sizler gibi her zaman gurur duyuyorum.

Hele ki Ankaralı bir kardeşiniz olarak, doğup büyüdüğüm yaşadığım bu şehir kendimi güvende hissettiğim baba evimdir. Ben de birçoğunuz gibi şehir dışı ziyaretlerinden sonra hep Ankara'ya dönüşleri çok sevenlerdenim.

Şimdi bunları söylemeye neden mi gerek duydum?

Kıymetli Ankaralılar! Şehirlerin ve tabii ki güzel Ankara’mızın gelecek 5 yılına yön verecek çok önemli bir seçimin arifesindeyiz.

Geçtiğimiz 5 yılı değerlendirecek olursak, güzel şehrimizin belediyecilik hizmetlerinde büyük gerileme yaşadığını ne yazık ki kabul etmemiz gerekiyor.

Sevgili hemşehrilerim!

Dünya şehirlerarasında, içinde bulunduğumuz yüzyılın şartları gereği öylesine büyük ve hızlı bir yarış var ki, değil 5 yıl, 5 ay bile inanın çok uzun bir süre.

Şahsım olarak belediye başkanlığı görevini yürütürken hep bu hissiyat ve bilinçli hareket ediyorum.

Çocukluğumun geçtiği sokaklarda sayısız anılar ve dostlar biriktirdiğim Mamak'ta gezerken hep ‘Şehre nasıl daha iyi hizmet edebilirim’ diye düşünüyorum.

Bu yüzdendir ki 5 yıldan kısa süre içinde Mamak'ta Allah'a hamdolsun söz verdiğimiz her şeyi yaparken, bunun ilerisine de geçmeyi başardık.

Tam 174 projeyi tamamladık ve milletimizin hizmetine sunduk.

Çok şükür ki hemşehrilerimizin her zaman yanında olduk.

Şimdi Ankara’mıza hak ettiği yere taşımanın zamanı diyorum. Şimdi başkentimize Türkiye yüzyılına hazırlama zamanı diyorum. 31 Mart’ta yeniden Ankara diyorum.

Kıymetli Ankaralılar, sevgili hemşehrilerim!

Bana vakit ayırdığınız için teşekkür ediyorum.

Sizleri sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.”

http://ankaramasasi.com/haber/2113085/murat-kose-31-martta-yeniden-ankara
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.