Prag polisi, saldırgana operasyonun görüntülerini paylaştı

Çekya’nın başkenti Prag’da 15 kişiyi öldüren 24 yaşındaki saldırgana yönelik düzenlenen operasyon görüntüleri paylaşıldı.
Mevlüt Peker
|
22 Aralık 2023, Cuma - 18:23
Prag polisi, saldırgana operasyonun görüntülerini paylaştı

Prag Polisi, dün 15 kişinin ölümüyle sonuçlanan trajik bir olayın yaşandığı Charles Üniversitesi Sanat Fakültesi'nde (FFUK) gerçekleştirdiği operasyonun görüntülerini yayınladı.

Prag Polisi tarafından sağlanan görüntüler üniversite içindeki duruma üzücü bir bakış atıyor. Görüntülerde polis memurlarının kurumun koridorlarında dolaştıkları, binayı aradıkları ve saldırının ardından yaşanan kaos ortamında öğrencileri tahliye etmeye çalıştıkları görülüyor.

Çek İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada bu trajik olayda hayatını kaybedenlerin kimlikleri açıklandı. Hayatını kaybedenler arasında bir Hollandalı ve iki Birleşik Arap Emirlikleri vatandaşı da bulunuyor.

FFUK, Müzikoloji Direktörü Lenka Hlavkova'nın vefatını teyit ederek yaşanan trajediye bir yenisini daha ekledi. Üniversite derin üzüntüsünü dile getirerek şu açıklamayı yaptı: "Maalesef, ailesinden alınan doğrulanmış bilgilere dayanarak ve onların rızasıyla, Sanat Fakültesi Müzikoloji Enstitüsü Müdürü meslektaşımız Lenka Hlavkova'nın dünkü saldırıdan sağ kurtulamadığını duyurmak zorundayız. Ailesine ve kederli herkese en derin taziyelerimizi sunuyoruz. Bu hepimiz için inanılmaz derecede acı verici bir an. Bu zor zamanda birbirimize destek olmaya devam edelim."

http://ankaramasasi.com/haber/2116007/prag-polisi-saldirgana-operasyonun-goruntulerini-paylasti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.