Murat Köse'den 2024'ün ilk müjdesi

Mamak Belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, belediyede çalışan işçilerin ücretlerine ek artışlar yaptıklarını duyurdu. Köse, Ocak ayından itibaren işçilerin ücret yevmiyelerini yüzde 50 artırma kararı aldıklarını paylaştı.
Onur Çetinkaya
|
06 Ocak 2024, Cumartesi - 13:46
Murat Köse'den 2024'ün ilk müjdesi

Mamak Belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, belediye personelini ilgilendiren önemli bir açıklama yaptı.

Belediyede çalışan işçilerin ücretlerine üç başlıkta ek artışlar yaptıklarını duyuran Köse, artışı "2024'ün ilk müjdesi" diyerek paylaştı.

Aralık ayı ücret yevmiyelerine Toplu İş Sözleşmesindeki artış ve enflasyon farkına ilave olarak %15 refah payı eklendiğini ifade eden  Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, ocak ayından itibaren ücret yevmiyelerini yüzde 50 artırma kararı aldıklarını da belirtti.

Kadro düzenlenme ve makam tazminatı

Müdürlüklerde görev yapan çalışanların makam tazminatı verilmesi yönünde düzenleme yapılması konusunda çalışmalara dikkat çeken Köse, kadro düzenlemesinin de uygun olarak yapılacağına vurgu yaptı.

http://ankaramasasi.com/haber/2118554/murat-koseden-2024un-ilk-mujdesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.