Sadettin Saran'dan adaylık açıklaması

Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran, Ali Koç'un adaylığına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Saran, Ali Koç'un başarısızlığını sadece ona bağlamanın haksızlık olduğunu belirtirken, kendisinin başkan olması durumunda Fenerbahçe'nin Türkiye'nin değil, dünyanın en büyük spor kulübü olduğunu vurguladı. Ayrıca, gelecek ihaleye güçlü hazırlandıklarını ve Saran'ın Katar vatandaşlığına başvurduğunu da dile getirdi.
Afife Kaya
|
23 Nisan 2024, Salı - 22:33
Sadettin Saran'dan adaylık açıklaması

Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran, Candaş Tolga Işık'ın sorularını cevapladı. Programda Ali Koç ve başkanlık adaylığıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Saran, dikkatleri üzerine çekti.

Saran'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"15 Yıl Öncesine Göre Daha Sakinim ve Tecrübeliyim"

Sadettin Saran, kendisiyle ilgili farkı şu şekilde özetledi: "Daha sakinim, daha tecrübeliyim. Kalınlaştım."

"Pazarları Haricen Her Gün Spor Yapıyorum"

Milli yüzücü geçmişiyle bilinen Saran, spor yapma alışkanlığını sürdürdüğünü belirterek, "Pazarları haricen her gün 1 buçuk saat spor yapıyorum" dedi.

"Fenerbahçe Başkanlığı Hayalimdi"

Başkan adaylığıyla ilgili konuşan Saran, "Bu benim hayalimdi. Çünkü iyi yapacağıma inanıyordum, hala da inanıyorum tabii ki" ifadelerini kullandı.

"Türk Spor Tarihinde En Hazır Yönetimle Geliyoruz"

Saran, Ali Koç döneminde Fenerbahçe'nin şampiyon olamamasını eleştirerek, "Biz Ali beyin şeffaflığı sayesinde ekim ayından beri ciddi bir şekilde çalışıyoruz ve şunu iddia ediyorum sadece Fenerbahçe’nin değil Türk spor tarihinin en hazır yönetimiyle geliyoruz" şeklinde konuştu.

"Başarısızlığı Sadece Ali Koç'a Bağlamak Haksızlık"

Ali Koç'u başarılı bulduğunu ifade eden Saran, "Bu başarısızlığı sadece Ali Koç’a bağlamak da haksızlık, kötü niyet olur. Müthiş bir mücadele var" yorumunu yaptı.

"Ben Akbaba Olmak İstemiyorum"

Saran, iç tartışmaların olduğu bir ortamda akbabalık yapmak istemediğini belirterek, "Bizim kendi içimizde düşmanlar varken dış mihrapların işini tabii ki güçlendiriyoruz" dedi.

"Fenerbahçe Üzerinde Oyunlar Oynanıyor"

Fenerbahçe'nin üzerinde oyunlar oynandığını düşündüğünü belirten Saran, "Evet kesinlikle düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"Ali Koç Başkan Olursa Yönetimine Girmem"

Ali Koç'un yeniden başkan olması durumunda yönetimine girmeyeceğini belirten Saran, "Girmem. Her yiğidin farklı bir yoğurt yiyişi var. Tarzlarımız çok ayrı kendisine de söyledim biz geçinemeyiz diye. Kötü anlamda söylemiyorum" ifadelerini kullandı.

"Hiçbir Zaman Fenerbahçe'nin Şike Yaptığına İnanmadım"

Şike iddialarına ilişkin konuşan Saran, "Ben üniversitelere her yere konuşmaya gidiyorum. Bu kumpas sürecinde de Zonguldak Üniversitesi’ne gittim. Genç bir çocuk konuşmanın sonunda çıktı dedi ki ‘Başkanım devletin savcısı, polisi şike var dedi’ dedi. Ben de dedim ki eğer şike varsa bunu sadece Fenerbahçe'ye mal edemezsiniz herkes yapmıştır" şeklinde konuştu.

"Değişim Şart"

Futbol federasyonuyla ilgili olarak değişim gerektiğini belirten Saran, "Kesinlikle değişim şart" dedi.

"Bir Dahaki İhaleye Çok Güçlü Hazırlanıyoruz, Katar Vatandaşlığına Başvurdum"

Sadettin Saran, gelecek ihaleye güçlü hazırlandıklarını belirterek, "Orada çok farklı dengeler var ama biz bir dahaki ihaleye çok güçlü hazırlanıyoruz. Ben Katar vatandaşlığına başvurdum" açıklamasında bulundu.

"Fenerbahçe Türkiye’nin Değil Dünyanın En Büyük Spor Kulübü"

Saran, Fenerbahçe'ye olan bağlılığını şu sözlerle ifade etti: "Benim için Fenerbahçe eski bir milli takım kaptanı olarak, rekorlar kurmuş bir yüzücü olarak bir kere ben inanılmaz gururluyum. Türkiye’nin değil dünyanın en büyük spor kulübü."

Saran, "Bütün yöneticilerin futboldan anlaması gerekmiyor. İyi bir yönetici olması gerekiyor. Bilmediğini bilmesi gerekiyor" diyerek sözlerini tamamladı.

http://ankaramasasi.com/haber/2135128/sadettin-sarandan-adaylik-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.