İkinci Seçil Erzan vakası! Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş'ten açıklama geldi

Denizbank'ın Bornova Şube Müdürü Hatice Ö. hakkında yüksek kar vaadiyle yapılan dolandırıcılık iddiaları, bankada büyük bir skandalın fitilini ateşledi. İddialara göre, Hatice Ö. tarafından Karşıyaka Spor Kulübü yöneticileri ve iş insanlarından toplamda 200 milyon lira dolandırıldı. Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve şube müdürlerinin yetki sınırlarını aşan işlemleri takip ettiklerini belirtti.
Afife Kaya
|
28 Haziran 2024, Cuma - 00:19
İkinci Seçil Erzan vakası! Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş'ten açıklama geldi

İzmir Bornova'da faaliyet gösteren Denizbank şubesinde, Bornova Şube Müdürü Hatice Ö. hakkında yüksek kar vaadiyle yapılan dolandırıcılık iddiaları gündeme bomba gibi düştü. İddialara göre, Karşıyaka Spor Kulübü'nün üç yöneticisi ile iki iş insanının da aralarında bulunduğu beş kişi, Hatice Ö. tarafından toplamda 200 milyon lira dolandırıldı.

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Hatice Ö.'nün Tarişbank kökenli bir çalışan olduğunu belirtti ve olayın detaylarını araştırdıklarını dile getirdi. Ateş, şu ana kadar yapılan incelemelerde banka kayıtlarında herhangi bir borç-alacak işlemine rastlanmadığını ve iddiaların doğruluğunu araştırdıklarını vurguladı.

Hakan Ateş ayrıca, benzer bir olayın daha önce de yaşandığını ancak bu tür durumların bankaların sıkı denetim ve sigorta politikalarıyla koruma altına alındığını ifade etti. Dolandırıcılık ve zimmet iddialarının ciddiyetle araştırıldığını belirten Ateş, şube müdürlerinin yetki ve işleyişleri konusunda detaylı bilgiler verdi.

Şu an için Hatice Ö.'nün hastanede olduğu bilgisinin kendilerine iletildiğini aktaran Hakan Ateş, soruşturmanın sonuçlarının önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını söyledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2145093/ikinci-secil-erzan-vakasi-denizbank-genel-muduru-hakan-atesten-aciklama-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.