Tarihi verdi futbolu bırakıyor

Ankara Masası
|
13 Haziran 2020, Cumartesi - 18:01
Tarihi verdi futbolu bırakıyor

Fenerbahçe’nin kaptanı sezon sonunda futbol kariyerini noktalayacağını duyurdu.

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu, sezon sonunda futbolu bırakmayı planladığını açıkladı.

Fenerbahçe lige galibiyetle döndü

Fenerbahçe'nin Kayserispor'u 2-1 yendiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Emre Belözoğlu, “Bugün son 2-3 haftadır süregelen kırmızı kartla oyuna başlangıç tekrarlandı ama maçı son dakikalarda dahi olsa hiç bırakmadık. 10 kişi olmamıza rağmen maçı hak ettiğimizi düşünüyorum. Lig tüm takımlar için zor geçecek. İşin psikolojik tarafı var, oyuncular da insan. Tüm futbolcu kardeşlerimize, statta görev yapan herkese teşekkür ediyorum. Kazandık, kaybedebilirdik. Futboldan daha önemli pandemi olayı yaşıyor dünya. En büyük dileğimiz bu günleri atlatmamız" ifadelerine yer verdi.

Ayrıca açıklamalarında futbol kariyerindeki düşüncelerine de değinen Belözoğlu,  "Büyük ihtimalle futbol benim için bitecek gibi gözüküyor. 8-9 yaşında futbol için ne hissettiysem şimdi de aynısını hissediyorum. Futbolcu arkadaşlar bu mesleğin kıymetini bilsinler." şeklinde konuştu.

Bir futbolcu için en mutluluk verici anın yeşil sahada yer almak olduğunu vurgulayan Emre, "Benim için zor karar olacak. En yaşlı futbolcu unvanı rekoru bana nasip olsa da hayatın gerçekleri var. Elimden gelse 50-60 yaşına kadar oynasam. En azından kariyerimde üzüntümle sevincimle bir şeyler yapmaya çalıştım” dedi.

Belözoğlu için son 7 hafta

Belözoğlu, “Ben burada kendimi her zaman değerli hissettim. Bundan sonra da elimden gelen her şeyi yapacağım Fenerbahçeli taraftarların sabah kalktıklarında işe mutlu gitmeleri her şeyden önemli. Son 7 haftada da elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/27365/tarihi-verdi-futbolu-birakiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.