Kaya: “Bırak Mansur Yavaş’ı ezmeyi Özhaseki’nin iki dudağı arasında bir siyasetçisin"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek’in Ankara Masası yayınındaki sözlerini sert biçimde eleştirdi.
Ankara Masası
|
25 Şubat 2022, Cuma - 15:20
 Kaya: “Bırak Mansur Yavaş’ı ezmeyi Özhaseki’nin iki dudağı arasında bir siyasetçisin"

Yıldırım Kaya, Ankara Masası canlı yayınında Genel yayın Yönetmeni Fatih Atik’in sorularını yanıtladı.

Gökçek’in AK Parti’yi ve Ankara Büyükşehir Belediye başkanı adayı olan Mehmet Özhaseki’yi ezdiğini belirten Kaya şunları söyledi:

"Gökçek, söylemiyle Özhaseki'yi ezdi"

“Ezdi zaten bu söylemiyle. Özhaseki dediği kişi yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı. AK Partinin Genel başkan Yardımcısına bu sözleri söylüyor. Aslında Melih Gökçek yeniden dirilmeye çalışıyor. Halkın iradesiyle seçilmiş, halkın oylarıyla seçilmiş, halkın iradesine sahip çıkamayan Melih Gökçek'ten bahsediyoruz. Bir telefonla halkın oylarıyla seçildiği makamı halka hiçbir açıklama yapmadan çekilen bir adam.”

Yıldırım Kaya, Melih Gökçek hakkındaki iddiaların ağırlığına işaret ederek, iddiası olan birisinin önce hesap vermesi gerektiğini vurguladı.

"Gökçek, Mansur Yavaş'ı ezecek yetenekte olsa, mahkemelere gider kendini aklardı"

“Melih Gökçek dönemiyle ilgili bir değil 2 kitap yazıldığını hatırlatan Kaya, şöyle devam etti:

“Kusurları şu kitap olmuş yetmemiş, ikinci bir kitap çıkmış bu da yetmemiş. Melih Gökçek bu kitaplarda yazılanların hiçbirine dava açmadı. Melih Gökçek haklı olsa bunlara dava açardı. Ama açamaz burada yazılanların hepsi doğru. ABB Başkanı Mansur Yavaş, Melih Gökçek'le bu tartışmalara girmiyor. Melih Gökçek, Mansur Yavaş'ı ezecek yetenekte olsaydı mahkemelere gider kendini aklardı. Çevre Koruma Dairesi'yle ilgili bir suç duyurusu var, Belbeton'un özelleştirilmesi ile ilgili suç duyurusu var, BELKA hava aracı alımı konusunda bir suç duyurusu var, hafriyat işi konusunda suç duyurusu var, hayvanat bahçesi ve tema parkı konusunda bir suç duyurusu var. Bunların hiçbirine mahkemeye gidip ifade bile vermiyor. Şu kitaplar hakkında dava açmış mı? Bu kitabın yazarı hakkında bana çamur atıyor diye dava açmış mı? Açmamış.”

Kaya, Melih Gökçek’e “Bırak Mansur Yavaş’ı ezmeyi Özhaseki’nin iki dudağı arasında bir siyasetçisin” diye seslendi.

http://ankaramasasi.com/haber/1325514/kaya-birak-mansur-yavasi-ezmeyi-ozhasekinin-iki-dudagi-arasinda-bir-siyasetcisin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.