Çocuk Teknoloji Evi'nde mezuniyet heyecanı!

Çankaya Belediyesi tarafından inşa edilen Çocuk Teknoloji Evi, yeni mezunlarını verdi. Teknoloji ile buluşan çocuklar, katılım belgelerine kavuştu.
Ecem Çetin
|
14 Haziran 2022, Salı - 10:55
Çocuk Teknoloji Evi'nde mezuniyet heyecanı!

Çankaya Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çocuk Teknoloji Evi  bu yılki eğitim dönemini tamamladı. 9-16 yaş arası 128 çocuk, 3D Tasarım, Kodlama, Robotik Kodlama atölyelerinde aldıkları eğitimlerini tamamlayarak katılım belgesi almaya hak kazandı.  

Algoritma mantığı, kodlama ile şekil ve oyun yapılması, robot setinin birleştirilerek robotun oluşturulması eğitimlerinden bugüne kadar 1.383 öğrenci yararlandı. 

Çocukların teknoloji ile buluştuğu teknoloji evinde öğrenciler,   4 öğretmen tarafından eğitim görüyor. 

Yeni dünya düzeninin teknoloji ile şekillendiğini belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Göreve geldiğimiz günden bu yana yaptığımız en iyi hizmetlerden birisi Çocuk Teknoloji Evini çocuklarla buluşturmak oldu. Onların teknolojiyi tanımaları, kullanmayı öğrenmeleri çocuklarımız için de bizim için de çok önemli. Çağımızda teknoloji olmazsa olmaz. Çocuklarımız ücretsiz verdiğimiz bu eğitimi başarıyla tamamladı. Çocuklarımızın başarısını kutluyor, her birinin gözlerinden öpüyorum" diye konuştu. 


http://ankaramasasi.com/haber/1577558/cocuk-teknoloji-evinde-mezuniyet-heyecani
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.