Çankaya Belediyesi üniversite tercihi yapacak öğrenciler için rehberlik hizmeti sunuyor

Çankaya belediyesi üniversite tercihi yapacak öğrencilere ücretsiz tercih hizmeti sunmaya devam ediyor. 20 Temmuz'da Yüksek Öğretim Sınavı'nın (YKS) açıklanmasının ardından binlerce öğrenci tercih yapıyor.
Ankara Masası
|
28 Temmuz 2022, Perşembe - 12:00
Çankaya Belediyesi üniversite tercihi yapacak öğrenciler için rehberlik hizmeti sunuyor

27 Temmuz, 5 Ağustos arası tarihlerde tercih yapacak olan öğrencilere Çankaya Belediyesi  her yıl olduğu gibi bu yılda tercih desteği sağlamaya devam ediyor.

Çankaya Belediyesi, Karacan akademi ile işbirliğinde rehber öğretmenleri tarafından yürütülen uygulama  Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde hizmet vermeye başladı.

Son tarih 5 Ağustos

Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde verilecek rehberlik hizmeti hafta sonu ile birlikte 5 Ağustos saat 09.30-17.30 gerçekleşecek.

Danışmanlık hizmeti almak isteyen öğrenciler 458 89 00/1841 ve 1842 numaraları arayarak rehberlik hizmeti randevusu alabiliyor.

"Elimizden gelen desteği vereceğiz."

Tercih yapacak öğrencilerin bu hizmetten ücretsiz yararlanabileceklerini belirten Taşdelen, 

“Ülkemizin geleceği gençlerimiz sınavları tamamlayarak üniversite yolunda ilk basamağı ekonomik zorluklara rağmen geçmiş oldular. Biz de bu aşamada kendilerine doğru tercih konusunda elimizden gelen desteği vereceğiz. Dileğim akademik eğitim tercihlerinin istedikleri şekilde sonuçlanması, tüm gençlerimize başarı ve şans diliyorum” diye konuştu.    

http://ankaramasasi.com/haber/1679294/cankaya-belediyesi-universite-tercihi-yapacak-ogrenciler-icin-rehberlik-hizmeti-sunuyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.