Cumhurbaşkanı Erdoğan, BBP’yi ziyaret edecek

Türkiye Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Mart Çarşamba günü (bugün) saat 14.00’te Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Merkezi’ni ziyaret ederek, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile görüşecek.
Mevlüt Peker
|
29 Mart 2023, Çarşamba - 01:34
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BBP’yi ziyaret edecek

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Büyük Birlik Partisi (BBP) ve Yeniden Refah Partisi (YRP) bileşenlerinden oluşan Cumhur İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Mart Çarşamba günü (bugün) saat 14.00’te Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Merkezi’ne ziyarette bulunacak ve BBP lideri Mustafa Destici ile görüşecek.

Ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan ile BBP lideri Mustafa Destici’nin, 14 Mayıs’ta yapılacak ve 46 gün kalan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimi öncesi yürütülecek seçim çalışmalarının değerlendirileceği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, en son 9 Mart’ta Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etmiş ve görüşmede seçim süreci ile deprem bölgesinde yapılan çalışmalar ele alınmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 8 Mart’ta da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırlamıştı.

3 lider depremden etkilenen Kahramanmaraş'ın Elbistan ve Afşin ile Malatya'nın Doğanşehir ilçelerini birlikte ziyaret etmişlerdi.

http://ankaramasasi.com/haber/2076841/cumhurbaskani-erdogan-bbpyi-ziyaret-edecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.