Ebru Baki kimdir?

Türk gazeteci ve tv programı sunucusu Ebru Baki kimdir? HaberTürk kanalında "Para Gündem" adlı programla ekranlarda gördüğümüz Ebru Baki nereli, kaç yaşında?
Suat Mutlu
|
07 Nisan 2023, Cuma - 18:24
Ebru Baki kimdir?

Ebru Baki, 1 Ocak 1975'te İstanbul'da dünyaya geldi. Baki, eğitimini  Marmara Üniversitesi, İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünü tamamlayarak mezun oldu. Baki stajını ise Hürriyet Gazetesinde yaparak tamamlamıştır. Baki, eğitim hayatına  Marmara Üniversitesi İDBF Uluslararası İktisat Bölümünü tamamlayarak devam etti. 

Kariyeri

Ebru Baki, kariyer hayatına stajını yapmış olduğu Hürriyet gazetesinde muhabirliğe kadar uzanan kariyerinin ardından  CNN Türk'te ekonomi haberlerini sunmaya başladı. Baki,  2001 yılında günümüze değin CNN Türk'te ekonomi programı hazırlayıp ve editörlük yapmaktadır. Ayrıca Baki CNN Türk kanalında "Parametre" ve "Ebru ile Pazarlık" programlarının sunuculuğunu yapmıştır. Baki, CNN Türk'ten ayrılarak bir sonraki durağı olan TGRT Haber kanalında kısa bir dönem faaliyet gösterdi. Daha sonra Baki, buradaki işine de son vererek şu an aktif olarak çalıştığı HaberTürk  TV de yayınlanmakta olan Bülent Aydemir ve Serdar Kuter ile beraber "Para Gündem" programı ile ekranlarda izleyenlerin karşısına çıkmaya devam etmektedir.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2078007/ebru-baki-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.