Deniz Zeyrek zam yağmuruna isyan etti

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, MTV ödemesinin iki kez alınmasına tepki göstererek "Hangi mantıkla açıklanır bu. Derebeylik değil mi bu. Deli Dumrul vergisi değil mi bu? Kafasına göre vergi koyuyor." ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
08 Temmuz 2023, Cumartesi - 10:02
Deniz Zeyrek zam yağmuruna isyan etti

Sözcü TV’de Ebru Baki’nin sunduğu “Para Politika” programına konuk olan Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, gelen zam yağmuru ve vergilere isyan etti.

MTV ödemesinin ikinci kez alınmasını eleştiren Zeyrek " Ben bir vatandaş olarak 30 Temmuz’a kadar aracımın Motorlu Taşıt Vergisi’ni (MTV) ödedim. Bir daha niye ödeyeyim ben. Ben salak mıyım. Niye ödeyeyim bir daha." dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i hedef alan Zeyrek, "İnsanüstü bir çabayla hayatta kalmaya çalışıyoruz. Ben niye ödediğim verdiği tekrar ödeyeyim. Hangi mantıkla açıklanır bu. Derebeylik değil mi bu. Deli Dumrul vergisi değil mi  bu? Kafasına göre vergi koyuyor. Bunu dedem de yapardı. Mehmet Şimşek sen o kadar ekonomiyi bunun için mi okudun. Gerçekten soruyorum: ‘Deniz Zeyrek arabasına ödediği vergiyi bir daha ödesin’ mi?" ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2089103/deniz-zeyrek-zam-yagmuruna-isyan-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.